Leer de Openingsdans

Trouwen is een unieke gebeurtenis in jullie leven. Een speciaal moment tijdens jullie trouwdag is de openingsdans. Het is het moment om te stralen en te dansen terwijl alle ogen op jullie gericht zijn. Dansschool Wesseling is gespecialiseerd in het begeleiden van bruidsparen bij het instuderen van de openingsdans. In feite is alles mogelijk, bijvoorbeeld eenvoudig een foxtrot, Dirty Dancing, een dans op jullie favoriete liedje, een complete show of een medley van verschillende dansen. Wij helpen jullie bij de keuze van de juiste muziek en dans.

Mini-Trouwcursus
Een aantal keer per jaar starten wij met een speciale danscursus voor bruidsparen. In deze cursus van 6 of 8 lessen leer je een aantal dansen, die het meest gebruikt worden als openingsdans. Deze cursus is ideaal voor paren, die nog geen idee hebben welke dans ze willen doen als openingsdans. Op onze www.dansschool-wesseling.nl/trouwcursus staat meer informatie en het rooster en kan je online inschrijven.

Prive-lessen
De meeste bruidsparen nemen privé-les. Met een privé-les heeft de docent alle aandacht voor jullie en kan er gewerkt worden aan jullie eigen openingsdans. Houd rekening met 4 of 5 privé-lessen om een openingsdans te leren. Informatie over prijzen en voor het maken van een afspraak vindt u hieronder een overzicht.

Leer de openingsdans

Gaan jullie binnenkort trouwen? Vergeet dan niet om dansles te nemen voor de openingsdans. Een feest is pas echt geslaagd als deze geopend wordt met een openingsdans. Gemiddeld nemen bruidsparen 4 of 5 lessen om een openingsdans te leren. De dans wordt op maat gemaakt in samenspraak met het bruidspaar. Meestal is een liedje het uitgangspunt.

Als je meer informatie wilt of een afspraak wilt maken, dan kan je ons mailen op info@dansschool-wesseling.nl. Je kan ook het onderstaande form

Openingsdans hitlijst

Hieronder vind je een playlist met een aantal van de liedjes die dit jaar veel gebruikt zijn als openingsdans.

Follow me on Spotify