CALENDAR


VRIJDANSEN IN DE ZOMER
20 AUG SUNDAY  20.30-23.00 HRS
OPEN DAG
26 AUG SATURDAY  10.30-18.00 HRS
VRIJDANSEN IN DE ZOMER
27 AUG SUNDAY  20.30-23.00 HRS
Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/agenda voor de complete agenda.
 
Adres
Buitenwatersloot 327, Delft

Telefoon 015-2122720 (algemeen)
 06-15058545

Open Dag

Op zaterdag 26 augustus openen wij de deuren van onze prachtige nieuwe dansschool. De Open Dag is volgepland met leuke workshops en proeflessen. Deze zijn gratis, maar wij stellen het wel op prijs als u zich vooraf aanmeldt op www.dansschool-wesseling.nl/opendag.

Dansschool Wesseling officiëel geopend

Op zaterdag 3 juni is de nieuwe dansschool van de familie Wesseling officieel geopend. Wethouder Ferry Förster hield een toespraak en benadrukte het belang van Dansschool Wesseling in Delft. Het is niet alleen de plek om dansen te leren, maar ook een ontmoetingsplaats. Het rode lint werd door Loek Wesseling sr en Rita Slob doorgeknipt (zie foto). Veel Delftenaren hebben van dit duo les gehad. Burgemeester Bijsterveld was ook aanwezig. Zij en de wethouder hebben ook een dansje gewaagd op de prachtige dansvloer van het nieuwe danspaleis. Want daar is iedereen het wel over eens, Het is werkelijk prachtig geworden. Het openingsbal was uitverkocht en het werd een groot feest. De avond werd nog extra bijzonder door grandioos optreden door Wereldkampioenen Neil en Katya Jones uit Engeland. Neil heeft 8 jaar bij Dansschool Wesseling gedanst en benadrukte in zijn dankwoorden het belang van de familie Wesseling voor zijn carriere. Hij zei ook dat hij nergens in de wereld zo'n mooie dansschool had gezien.

Aanstaande zaterdag is er nog een groot feest, een reunie voor oud-leerlingen. Dansschool Wesseling roept oud-leerlingen op om kaarten te reserveren via www.dansschool-wesseling.nl/tickets. Ook dit belooft een fantastische avond te worden met o.a. een show van de 4-voudige Nederlandse Kampioenen Ballroom dansen, Ciccio Pecoraro en Jasmijn van Jole. Zij dansen ook bij Team Wesseling.

Eigenaren Bart en Jascha Wesseling zijn enorm opgelucht dat het u eindelijk gelukt is. Tijdens het openingsbal is veel een last van hun schouders gevallen.

 

 

Tangotoppers komen naar Delft

Carlos en Mirella sluiten zich aan bij ons docententeam en gaan Argentijnse Tango lessen geven op dinsdag.

Wij zijn superblij dat we kunnen aankondigen dat tangotoppers Carlos en Mirella bij onze dansschool les komen geven. Door hun deelname aan "Everybody Dance Now" zijn zij bij het grote publiek bekend worden. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot wereldtoppers. Onlangs zijn ze nog Europees Kampioen geworden. Carlos en Mirella gaan Argentijnse Tango les geven op de dinsdag. 

https://www.youtube.com/watch?v=bo1DvG-rkuc

Ciccio en Jasmijn weer kampioen van Nederland

Afgelopen zondag zijn Ciccio en Jasmijn voor de 4e keer op rij Nederlands Kampioen geworden. Onlangs hebben zij besloten om zich bij ons wedstrijdteam aan te sluiten en daarom zijn wij heel trots dat zij de titel mee naar huis nemen. 

Ballroomkampioenen sluiten zich aan bij ons team

Drievoudig Nederlandse Kampioenen Ciccio en Jasmijn gaan voor Dansschool Wesseling dansen.

Ze zijn al een aantal keer naar onze dansschool geweest voor het geven van prive-lessen en masterclasses. Ciccio Pecoraro en Jasmijn van Jole zijn drievoudig Nederlands Kampioen en op zondag 21 mei hopen zij de vierde titel binnen te slepen. Onlangs hebben Ciccio en Jasmijn besloten om zich bij ons wedstrijdteam aan te sluiten. Wij zijn natuurlijk heel erg blij met deze keuze en we gaan ze dan ook aanmoedigen op het NK.

ZATERDAG 26 AUGUSTUS 10.30-18.00 UUR
EEN DAG VOL MET LEUKE WORKSHOPS EN PROEFLESSEN. KIJK OP WWW.DANSSCHOOL-WESSELING.NL/OPENDAG VOOR MEER INFORMATIE.

Dansplaats Delft is een onderdeel van Dansschool Wesseling met cursussen in Peuterdans, Kleuterdans, Modern, Hip Hop, Streetdance, Modern Jazz, Musical Jazz en meer.

OPENINGSDANSGaan jullie binnenkort trouwen en wil je nog een leuke en unieke openingsdans leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij maken een prachtige openingsdans voor jullie op maat.

 

 

Inschrijven voor een cursus

Via de website kunt u 24 uur per dag inschrijven.

Openingstijden Buitenwatersloot:
Overdag zijn wij geopend op afspraak. Via www.dansschool-wesseling.nl/contact kunt u een afspraak maken.

In de zomermaanden zijn wij beperkt open. We zijn in ieder geval open op zondagavond voor het vrijdansen.
 


Als wij niet bereikbaar zijn dan kunt u ons mailen of whatsappen. Gebruik hiervoor nummer 06-15058545.

U kunt dan langskomen voor informatie en inschrijven. U kunt ons mailen op info@dansschool-wesseling.nl. U krijgt binnen een dag antwoord..

Informatie over proeflessen vindt u hier.
Er zijn danscursussen voor alle leeftijdscategorieën.

Parkeren
Wij beschikken over een eigen parkeerterrein met ruimte voor ca. 60 auto's. U kunt hier gratis parkeren.

Betalingsregeling
Bij het inschrijven voor een cursus kunt u bij veel cursussen aangeven of u in een keer of in termijnen wilt betalen. Voor het betalen in termijnen worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Geen danspartner
Voor een paren danscursus moet u samen met een danspartner inschrijven. Heeft u geen danspartner, vul dan het danspartner gezocht formulier in. 


Uw zoon of dochter wil op dansles. Maar u heeft geen idee waar u het geld vandaan moet halen. Misschien kan het Jeugdcultuurfonds helpen! Het Jeugdcultuurfonds betaalt het lesgeld tot een maximum van € 450 per kind, per cursusjaar voor kinderen van 4-18 jaar uit gezinnen waar thuis geen geld is voor lessen. Het bedrag kan in uw gemeente afwijken omdat een aantal gemeenten eigen spelregels heeft. Als dat zo is, vindt u ze op de pagina van het fonds bij u in de buurt. Wil het kind liever sporten? Kijk dan vooral even op de site van het Jeugd cultuurfonds!

‘Schaam je niet,’ zegt de moeder van Ralf in het filmpje.’Iedereen kan in die situatie komen. Doe het voor je kind.’

© Bart Wesseling design 2015