Stadsbal Delft

Jubileum editie wordt ‘n swingend happening van formaat

Eind september vindt de vijfde editie van Stadsbal Delft plaats. Reden voor een groots feest in Theater de Veste op zaterdag 24 september.

 

De trekkers van het festijn zijn samenwerkingspartners Dansschool Wesseling en Theater de Veste, “we bieden echter ruimte aan heel veel meer dansorganisaties”. Iedere editie staat er weer een verrassende line-up. Zo wordt deze keer de samenwerking aangegaan met Swing in Rhythm uit Rotterdam. Deze Lindyhop masters zetten op het podium van Theater de Veste dit dans genre in de spotlight en het leuke is: deelnemers mogen het toneel op om hun kunsten te vertonen! Er is eveneens een workshop voor beginners en het publiek wordt op een swingende Lindyhop show getrakteerd.

 

Drie area’s dansplezier
In de grote foyer van het theater “schijnt de zon” met aanstekelijke Salsa, Zouk en Kizomba en meer. Dit alles in samenwerking met DA Dance Studio, DJ Merian en SoSalsa. Zij verzorgen tevens een workshop Bachata voor beginners en diverse presentaties. Het theatercafé is het domein van Dansschool Wesseling, die meervoudig Nederlands kampioenen Frank Zegels en Laura Jottay heeft uitgenodigd voor een masterclass Latin en een spetterende show tijdens het bal zelf. Verder kan hier natuurlijk heerlijk Ballroom en Latin worden gedanst op de aanstekelijke dansmuziek van DJ Robin.


Reserveer nu uw plek op de dansvloer
Om 20.30 uur start het Stadsbal, de workshops worden voorafgaand gegeven om 19.00 uur en duren een uurtje. Voor meer informatie en het reserveren van tickets kunt u terecht op de website:
www.theaterdeveste.nl

 

Prachtige serie foto's van zeer geslaagd en uitermate goed bezochte vierde editie van Stadsbal Delft. Fotograaf: Washand Ramlagan

Geplaatst door Stadsbal Delft op dinsdag 12 januari 2016
© Bart Wesseling design 2015