Groepsles wedstrijddansen Ballroom & Latin

Op zaterdag ochtend hebben wij een groepsles voor wedstrijddansers, ook wel Sportdans les genoemd. Zij worden begeleid door onze eigen trainers en gastdocenten. Een groepsles bestaat uit een lecture en begeleid trainen.

De ene week wordt er Latin gedaan en de volgende week ballroom.

Als gastdocenten komen o.a. Euvgenia Parakhina, Ciccio Pecoraro, Jasmijn Pecoraro-van Jole, Niels Didden en Gwyneth van Rijn.

Wil je meer weten over deze groepslessen, neem dan even contact met ons op per e-mail.

Prive-lessen

Privé-lessen voor wedstrijddansers

In onze school worden privé-lessen voor wedstrijddansers gegeven door verschillende trainers uit binnen- en buitenland. Voor een afspraak met een van deze trainers kunt u contact opnemen met bart@dansschool-wesseling.nl.

Voor zowel ballroom als latin kunt u een afspraak maken met Bart Wesseling, bart@dansschool-wesseling.nl. De prijzen van een privé-les variëren, afhankelijk van de docent.

Wedstrijd Training

Wedstrijdtraining

In onze prachtige nieuwe locatie beschikken we over een zeer grote dansvloer. Deze vloer zal ook zeker gebruikt worden voor wedstrijden en wedstrijdtraining. Heb je interesse in trainen in Delft, meld je dan aan voor de Whatsapp groep. We houden je dan op de hoogte van de trainingstijden, lectures en workshops.

Trainingen

Vanaf 1 juli mogen de dansscholen weer open. We zullen dan ook voorzichtig het trainen weer hervatten. Onderaan dit artikel vind je de trainingstijden. Let op! Vooraf reserveren is verplicht.

De training moet per keer betaald worden en kost € 5 per persoon. Mensen die nog een trainingskaart hebben kunnen deze nog gebruiken.

Houd deze website in de gaten, want er kunnen wijzigingen plaatsvinden. Alle wijzigingen worden via Whatsapp doorgegeven. Wil je aan de Whatsapp lijst toegevoegd worden, stuur dan een bericht naar 0152122720.

Training

Let op! Reserveren is verplicht

Meld je eenmalig aan voor een van onderstaande trainingen door in te schrijven. Vervolgens kan je inloggen op mijn.dansschool-wesseling.nl  en een training voor een bepaalde datum reserveren via "Reserveren". Volgens de huidige richtlijnen i.v.m. Corona is het verplicht om vooraf te reserveren.

Bij inschrijving wordt een betaalwijze gevraagd. Het maakt eigenlijk niet uit wat je hier kiest, want dat zullen we voor training niet gebruiken. Kies "Op factuur" dat hoef je verder niets in te vullen. Het blijft (contactloos) betalen bij de bar en dat wordt afgetekend op de reserveringslijst.

Overzicht - TRAINING
Danssport Training - Ballroom
woensdag 10:00-11:30

vanaf september

Categorie: Danssport
Danssport Training - Ballroom
zaterdag 10:00-11:30

vanaf september

Categorie: Danssport
Danssport Training - Ballroom
vrijdag 19:00-20:30

vanaf september

Categorie: Danssport
Danssport Training - Latin
vrijdag 20:30-21:30

vanaf september

Categorie: Danssport
Overzicht - SPORTDANS
Sportdans Groepsles (Wesseling Team)
zaterdag 10:00-11:30

vanaf september, zie appgroep

Categorie: Danssport
Overzicht - LECTURE
Danssport Lecture - Frank & Laura (7 november)
zaterdag 10:00-11:30
Categorie: Latin
Danssport Lecture - Lenny Gouwerok (10 oktober)
zaterdag 10:00-11:30
Categorie: Latin

Wedstrijd Teams Urban

Dansplaats wedstrijdteams

In onze dansschool zijn enkele wedstrijdteams in Hip Hop en Streetdance. In september worden er audities georganiseerd. Iedereen die lid wil worden van een wedstrijdteam moet auditie doen of direct door een docent uitgenodigd worden. De lessen voor wedstrijdteams zullen op maandag worden gegeven.

Om wedstrijdteams te laten slagen is het belangrijk dat ouders betrokken zijn en bereid zijn om mee te reizen naar wedstrijden.

Als je interesse hebt in wedstrijden dansen, dan kan je het onderstaande formulier invullen.

Wedstrijden in de dansschool

Prinsenstad Trophy

In februari organiseren wij een landelijke NADB wedstrijd. De beste dansparen uit Nederland komen naar Delft om aan deze wedstrijd deel te nemen. Er zijn verschillende categorieen op basis van niveau en leeftijd.

Deelnemers kunnen zich aanmelden via de website van de NADB.

Contact Us

Volg ons op Social Media

Contact informatie

Post- en bezoekadres:

Buitenwatersloot 327, 2614GS Delft

Gratis parkeren op eigen terrein

ING bank: NL83 INGB 0001 1803 74

Telefoon: 015-2122720 (ook voor Whatsapp berichten)

Wilt u iets vragen?
e-mail Whatsapp

Met de trein
Dansschool Wesseling ligt op 10 minuten loopafstand van Station Delft. Aan de achterzijde van het station vindt u de Buitenwatersloot. Volg deze sloot, totdat u aan de linkerkant de dansschool ziet.

Privacyverklaring
In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.