Handleiding App

Voor onze ledenadministratie werken wij met de software van StudioCloud. Bij deze software hoort een mobiele app (website) te vinden op mijn.dansschool-wesseling.nl. Op deze pagina zullen we uitleg geven over de werking van de app.

Inloggen

Inloggen

Al onze leden hebben een lidnummer. Dit kan je terugvinden op facturen en inschrijfbevestigingen. Met het lidnummer en een wachtwoord kan je inloggen op mijn.dansschool-wesseling.nl. Als je nog geen wachtwoord hebt kan je die daar aanvragen. Het wachtwoord wordt per mail verstuurd naar het e-mail adres dat bij ons bekend is. Als je geen mail ontvangt, kijk dan nog even goed in de spam-folder.

Ben je nog geen lid? Dan moet je eerst inschrijven via het lesrooster op onze website.

Inschrijven

Inschrijven voor een cursus, workshop of evenement

Log eerst in op mijn.dansschool-wesseling.nl. Kies vervolgens in het menu (drie streepjes) voor "Mijn Activiteiten". 

 • Kies 'Cursus, workshop of evenement boeken'
 • Het cursusschema verschijnt in beeld gesorteerd op dag. Kies een cursus waarvoor je wilt inschrijven en klik op 'Activiteiten boeken'.
 • Kies een betaalwijze en ga akkoord met de voorwaarden.

Reserveren

Reserveren voor een les

Op dit moment is het verplicht om een les te reserveren. Dit heeft te maken met de richtlijnen voor het Corona virus. Na inloggen kies je voor 'Reserveren'.

 • Klik op 'Nieuwe reservering maken'.
 • Het rooster met lessen waarvoor reserveren mogelijk is wordt zichtbaar. Kies de cursus, dag en tijd waarvoor je wilt reserveren.
 • Kies een datum, ga akkoord met de voorwaarden en klik op 'Reservering maken'.
 • Herhaal dit voor alle data die je wilt reserveren.

Een reservering annuleren kan op dit moment nog niet via de app. Stuur ons een whatsapp bericht of e-mail om een reservering te annuleren.

Betalingswijze

Betalingswijze aanpassen

Bij ons kan je kiezen voor betalen met automatische incasso of met een factuur. Bij automatische incasso zorgen wij voor de afhandeling van de betaling. Facturen worden per e-mail verstuurd en moeten binnen het betalingstermijn zelf overgemaakt worden. Wil je de betalingswijze aanpassen, dan kan dit na inloggen bij 'Mijn gegevens'.

 • Klik op 'Gegevens bewerken'.
 • Scroll naar beneden voor de betaalwijze. Je kan kiezen uit 'Automatische incasso' of 'Bankoverschrijving'. Tevens kan je kiezen voor 'Per seizoen' of 'Per maand'.
 • Met 'Per seizoen' wordt bij ons per cursus bedoelt. Je betaalt het hele cursusbedrag in één keer.
 • Met 'Per maand' wordt bij ons in termijnen bedoelt. Het totale cursusbedrag wordt verdeeld in termijnen. Dit kan per cursus anders zijn.

Contact Us

Volg ons op Social Media

Contact informatie

Post- en bezoekadres:

Buitenwatersloot 327, 2614GS Delft

ING bank: NL83 INGB 0001 1803 74
Telefoon: 015-2122720 (ook voor Whatsapp berichten)
Gratis parkeren op eigen terrein

Wilt u iets vragen?
e-mail Whatsapp

Met de trein
Dansschool Wesseling ligt op 10 minuten loopafstand van Station Delft. Aan de achterzijde van het station vindt u de Buitenwatersloot. Volg deze sloot, totdat u aan de linkerkant de dansschool ziet.

Privacyverklaring
In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.