Prive-lessen

Prive-les

Tijdens een privé-les krijgt u exclusief les van een van onze docenten. U heeft de volledige aandacht van de docent. Een privé-les duurt 45 minuten en wordt ingepland in samenspraak met de docent. Een prive-les kost € 45 per paar. Privé-lessen worden geboekt voor de volgende meestvoorkomende redenen:

  • Voor het leren van een Openingsdans voor de bruiloft;
  • Als cadeau voor uw partner;
  • Voor het inhalen van gemiste lesstof door vakantie of blessures;
  • Voor het extra bijwerken van geleerde lesstof en extra aandacht voor techniek;
  • Voor wedstrijddansers ter voorbereiding op wedstrijden;

Met het formulier hieronder kunt u meer informatie opvragen en wordt er direct een afspraak gemaakt. U kunt ook contact opnemen via e-mail of Whatsapp

Openingsdans

Leer de Openingsdans

Trouwen is een unieke gebeurtenis in jullie leven. Een speciaal moment tijdens jullie trouwdag is de openingsdans. Het is het moment om te stralen en te dansen terwijl alle ogen op jullie gericht zijn. Dansschool Wesseling is gespecialiseerd in het begeleiden van bruidsparen bij het instuderen van de openingsdans. Jaarlijks komen er meer dan 60 bruidsparen bij ons om een openingsdans te leren. In feite is alles mogelijk, bijvoorbeeld eenvoudig een foxtrot, Dirty Dancing, een dans op jullie favoriete liedje, een complete show of een medley van verschillende dansen. Wij helpen jullie bij de keuze van de juiste muziek en dans.

Prive-lessen
De meeste bruidsparen nemen privé-les. Met een privé-les heeft de docent alle aandacht voor jullie en kan er gewerkt worden aan jullie eigen openingsdans. Houd rekening met 4 of 5 privé-lessen om een openingsdans te leren. Een prive-les kost € 45.

 

Openingsdans hitlijst

Hieronder vind je een playlist met een aantal van de liedjes die dit jaar veel gebruikt zijn als openingsdans.

Follow me on Spotifyspotify speellijst

Aanvraagformulier prive-les

Prive-les

De meest voorkomende reden om een prive-les te nemen is de Openingsdans voor een bruiloft. Met meer dan 80 bruidsparen per jaar hebben wij veel ervaring in het aanleren van een openingsdans. Gemiddeld nemen bruidsparen 4 of 5 prive-lessen om een openingsdans te leren. Ook als je nog geen danservaring hebt. Een prive-les kost € 45 en duurt 45 minuten.

Een andere reden om prive-les te nemen is voor het verbeteren van je dansen of als je een aantal lessen gemist hebt. Tenslotte worden er ook veel prive-lessen gegeven aan wedstrijddansers, die zich voorbereiden op danswedstrijden.

Via het onderstaande formulier kunt u meer informatie aanvragen of eventueel een afspraak maken:

Naam:
Naam partner:
Telefoon:
Mobiel:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
E-mail:
 
privé-les vanwege bruiloft
privé-les vanwege les(sen) gemist
privé-les voor extra aandacht
privé-les voor wedstrijddansen
Indien trouwen, wat is de trouwdatum:
Voorkeur/Dans/Muziekkeuze:
Heeft u al danservaring?
 nee ja
Gewenste dag:
Gewenst Tijdstip:
Opmerking:
 
 

Als het formulier niet goed werkt, dan kunt ons ook mailen op info@dansschool-wesseling.nl.

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes


Voor kinderen vanaf 4 jaar is het mogelijk om kinderfeestjes bij ons te organiseren. Zij krijgen dan een uur dansles met een korte pauze voor limonade en snoep. Er zijn verschillende dansstijlen mogelijk. Meisjes vinden Streetdance of Modern Jazz vaak leuk, voor jongen is Hip Hop of Breakdance weer meer geschikt.

Een kinderfeestje incl. dansles, limonade en snoep kost € 7,50 per kind met een minimum van € 90. Wilt u langer dan een uur van onze zaal gebruik maken, dan kunt u voor € 35 per uur een zaal gebruiken. 

Het is altijd leuk om de ouders van de kinderen af te laten halen bij de dansschool. Als zij 10 minuten voor het einde komen, kunnen de kinderen een optreden geven. Anders is het leuk om een filmpje te maken en dit met de ouders te delen.

Stuur een e-mail of whatsapp bericht om te informeren naar de mogelijkheden. Om er zeker van te zijn of het mogelijk is om het kinderfeestje te organiseren, moeten wij navragen of er een docent beschikbaar.

Workshops

Groepsles of workshop

Met regelmaat geven wij danslessen aan bedrijven, scholen, studentenverenigingen etc. We geven een uur dansles, in een dansstijl naar keuze. Wij geven workshops in verschillende dansstijlen. Leuk als bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest of met de hele familie. Meestal wordt er gekozen voor Stijldansen, Salsa of Line Dance, maar andere dansstijlen behoren ook tot de mogelijkheid.

Wij geven workshops in onze dansschool of op locatie. In het laatste geval zal de prijs iets hoger zijn i.v.m. reiskosten en voorbereidingstijd.

Wil je meer informatie over een workshop neem dan contact met ons op via e-mail of whatsapp.

Workshop arrangementen
Danstijlen: Stijldansen, Country Line, Street Dance, Hip Hop, Breakdance, Salsa of Argentijnse Tango

vanaf € 150
- duur 1 uur: dansles + een korte pauze
- inclusief een drankje per persoon

Een workshop (inclusief drankje) kost € 150 voor 10 personen en € 9,50 voor iedere persoon extra. Dus 16 personen kost € 150 + 6 * € 9,50 = € 207.

Zonder drankje is ook mogelijk. Je betaalt dan € 130 (10 personen) en € 7,50 voor iedere persoon extra.

Grote groepen korting
Voor groepen boven de 20 personen wordt een gepaste offerte gemaakt.

Bij bovenstaande arrangementen gaan wij uit van een workshop in onze dansschool. Bij workshops op locatie berekenen we nog extra kosten. Op de locatie moet een geluidsinstallatie met CD-speler (bij voorkeur met pitch-control) en een microfoon (draadloos) aanwezig zijn.

Contact Us

Volg ons op Social Media