80’s feest verplaatst naar 18 maart

Playback show

Zaterdag 14 januari zou het 80’s disco feest plaatsvinden, maar helaas zijn er onvoldoende aanmeldingen om er een gezellig feest van te maken. Na overleg hebben we besloten om het feest uit te stellen tot zaterdag 18 maart.

We begrijpen dat de afgelopen maanden er waarschijnlijk te veel feesten zijn geweest, en dat mensen wellicht niet in de stemming zijn om nog een feest bij te wonen. We willen echter graag een zo gezellig mogelijk feest organiseren en dat kan alleen als er voldoende belangstelling is.

We hopen dat in maart de situatie beter is en dat we samen een geweldige tijd kunnen hebben op ons 80’s disco feest. We zullen alles in het werk stellen om er een onvergetelijke avond van te maken met muziek, verkleedkleding en veel plezier.

We hopen dat jullie er ook bij zijn op 18 maart en we verheugen ons op een geweldige avond samen! Had je al tickets besteld, dan hoef je niet opnieuw tickets te bestellen. Heb je besteld en kan je niet op 18 maart, laat het ons weten.

80’s Playback Show & disco

949 949 mensen hebben dit evenement bekeken.

en gezellige avond met muziek uit de 80’s! De Playback Show was een van de best bekeken TV-programma’s in de jaren 80. We dagen jullie daarom uit om zelf een optreden te geven; kruip in de huid van een arties uit de jaren 80. Het publiek bepaalt wie er met de prijs naar huis gaat.

Er mag lekker ge-disco-danst worden, of als het mogelijk is een stijldans. Ons maakt het niet uit, als het maar gezellig is.

Heb je een act? Geef het aan ons door via info@dansschool-wesseling.nl.

Ga naar de volgende URL om tickets te bestellen voor dit evenement: https://www.dansschool-wesseling.nl/events/80s-playback-show-disco/ →

 

Datum en tijd

zaterdag 18 maart 20:00 aan
zaterdag 18 maart 23:59
 

Evenement types

Delen met vrienden