AGENDA


LINDYHOP TEAPARTY
16 JUN ZONDAG  14.30-17.30 UUR
ZOMER DANSCAFE STIJLDANSEN
16 JUN ZONDAG  20.30-23.00 UUR
DANSTEST 2019
22 JUN ZATERDAG  19.30-23.30 UUR
Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/agenda voor de complete agenda.
Adres
Buitenwatersloot 327, Delft

Seizoen 2019/2020

Het rooster voor de cursussen die na de zomer starten krijgt langzaamaan vorm. De eerste cursussen zijn al te vinden op www.dansschool-wesseling.nl/20192020. Voor deze cursussen geldt een vroegboekkorting van 5% als je voor 1 juli inschrijft en een aanbetaling doet.

Deze korting geldt voor alle cursussen van minimaal 10 lessen.

Planning laatste weken

Wij zijn aangekomen bij de laatste weken van het seizoen. We hebben een overzicht gemaakt, zodat je makkelijk kan zien wanneer er nog les is. We hebben ons best gedaan om het schema te maken, mocht je een foutje zien, dan horen we dat graag.

Download de planning op: www.dansschool-wesseling.nl/pdf/laatsteweken.pdf

Techniekcursus

In juni starten we met een korte techniek cursus Ballroom en Latin. Als je meer wilt weten over danshouding, voetenwerk, armbeweging, leiden en volgen, etc. schrijf je dan in via de website.

Iedereen die kan dansen, kan meedoen.

Er is een cursus voor 1e en 2e jaars (brons/zilver) én 3e jaars en hoger (goud/topklasse). De cursus is gesplitst in 3 lessen ballroom (maandag) en 3 lessen latin (woensdag). Je kan ook kiezen om een van beide te doen.

Ben je lid van een andere dansschool? Je kan gewoon meedoen. Dansvariaties zijn namelijk niet belangrijk, het gaat puur om de techniek.

Klik hier om in te schrijven

Instromen

Heeft u al eerder gedanst bij ons of bij een andere dansschool? Dan kunnen wij u adviseren welke cursus voor u het beste geschikt. Neem in ieder geval even contact om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Even voorstellen: docent Jeroen

Vanaf september wordt ons docententeam versterkt met Jeroen van den Kerkhoff. Hij is een ervaren docent met een diploma van het Albeda danscollege. In september start hij met een drietal nieuwe cursussen, Hip Hop boys 8+, Hip Hop boys 12+ en Hip Hop men 18+.

Met Jeroen hopen wij ook de jongens op de dansvloer te krijgen. Op tv zie je altijd stoere jongens dansgroepen, en dat willen wij ook.

Wanneer zijn de vakanties?

In de schoolvakanties wordt er geen les gegeven. Op www.dansschool-wesseling.nl/vakanties vind je een overzicht met de vakanties. Heel soms wordt er voor een cursus een uitzondering gemaakt. Dit zal dan met de docent besproken worden.

Sponsoren gezocht

Maandelijks brengen wij onze uitagenda uit. Deze wordt verspreid op 100 locaties in Delft en in onze dansschool. In de uitagenda staat informatie over onze cursussen en over de activiteiten in het weekend. Om deze folder mogelijk te maken krijgen wij steun van bedrijven die adverteren. Voor een klein bedrag kunt u adverteren. Bent u geïnteresseerd? Neem dan even contact op met bart@dansschool-wesseling.nl.

Zomerdanscafe begint 16 juni

Op zondag 16 juni is het eerste Zomerdanscafe. Vanaf dan is er iedere zondag een dansavond voor liefhebbers van Stijldansen, de hele zomer door. Uiteraard is iedereen van harte welkom in onze prachtige danszaal.

Openingsdans op maat

Ga je binnenkort trouwen? Dan hoort daar natuurlijk ook een openingsdans (Wedding Dance) bij. Het feest komt pas echt op gang als het bruidspaar het feest opent met een dans. Onze docenten kunnen voor jou een prachtige dans maak op de muziek die jullie mooi vinden, een dans op maat. 

Jaarlijks geven wij aan circa 60 bruidsparen prive-les voor het leren van een openingsdans. Gemiddeld nemen bruidsparen 5 prive-lessen á € 45 per les.

Meer dan 15 dansstijlen onder 1 dak

Dansschool Wesseling behoort tot de grootste dansscholen van Nederland met een aanbod van meer dan 15 verschillende dansstijlen. Denk bijvoorbeeld aan Stijldansen, Salsa, Streetdance, Hip Hop, Argentijnse Tango, Breakdance, Line Dance, Modern Jazz, Afro Dance...en Lindyhop. Voor iedereen, van iedere leeftijd, is er wel iets te doen en te leren.

Dansschoenen

Op onze dansschool zijn dansschoenen te koop en te bestellen van de merken Diamant, Supadance, Paso de Fuego en Mi Sueno. De laatste twee merken worden exclusief in onze dansschool verkocht in samenwerking met Lisadore.

In onze dansschool aan hebben wij een beperkte voorraad. Hier kunt u de schoenen passen. Als schoenen passen, dan kunt u ze gelijk kopen. Als we schoenen moeten bestellen, dan duurt dat meestal een week.

Dansschool Wesseling Kleding

In samenwerking met kleding drukkerij TheOven hebben wij een kledinglijn samengesteld. Deze kleding is te bestellen via: https://officialbrand.eu/dansschool-wesseling/shop/

HatsSuitsTassenWoman

Tangotoppers in Delft

Carlos en Mirella zijn al twee jaar lid van ons docententeam en geven Argentijnse Tango lessen op dinsdag.

Wij zijn superblij dat tangotoppers Carlos en Mirella bij onze dansschool les geven. Door het behalen van de finale in TV-programma's "Everybody Dance Now" en recentelijk "Time to Dance" zijn zij bij het grote publiek bekend worden. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot wereldtoppers. Onlangs zijn ze nog Europees Kampioen geworden. 

Carlos en Mirella geven les op de dinsdag. Er zijn lessen op drie niveaus:

  1. Beginners
  2. Intermediate
  3. Advanced

Samen met Carlos en Mirella organisen wij Tango avonden met workshops en de beste DJ's. 


Carlos en Mirella geven Argentijnse Tango les op de dinsdag. 

https://www.youtube.com/watch?v=bo1DvG-rkuc

LEUKE DANSFEESTEN IN VERSCHILLENDE STIJLEN


In het weekend is er altijd wat te doen. Er zijn dansavonden voor Stijldansen, Salsa, Bachata, Zouk, Lindyhop en Argentijnse Tango.
Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/agenda voor het programma.|

 

Dansplaats Delft is een onderdeel van Dansschool Wesseling met cursussen in Peuterdans, Kleuterdans, Modern, Hip Hop, Streetdance, Modern Jazz, Musical Jazz en meer.

 

 

Algemene informatie

Via de website kunt u 24 uur per dag inschrijven.

Openingstijden Buitenwatersloot:
Overdag zijn wij geopend op afspraak. Via www.dansschool-wesseling.nl/contact kunt u een afspraak maken.

zondag t/m vrijdag 19.00-23.00 uur
Zaterdag tijdens dansavonden (zie agenda)
Informeer vooraf of u langs kunt komen.

Overdag zijn wij beperkt open. Meestal zijn wij in de ochtend aanwezig en bereikbaar op 015-2122720.

Als wij niet bereikbaar zijn dan kunt u ons mailen of whatsappen.

 

U kunt dan langskomen voor informatie en inschrijven. U kunt ons mailen op info@dansschool-wesseling.nl. U krijgt binnen een dag antwoord..

Informatie over proeflessen vindt u hier.
Er zijn danscursussen voor alle leeftijdscategorieën.

Met de auto
De dansschool is alleen bereikbaar vanaf het kruispunt Westlandseweg/Buitenwatersloot bereikbaar met de auto. Vanaf de andere kant stuit u tegen een bussluis.

Parkeren
Wij beschikken over een eigen parkeerterrein met ruimte voor ca. 60 auto's. U kunt hier gratis parkeren. In de avond en in het weekend mogen wij ook gebruik maken van de parkeerplaatsen van onze buren Sport Vibes en Centwerk/Naaktgeboren.

Met de trein
Dansschool Wesseling ligt op 10 minuten loopafstand van Station Delft. Aan de achterzijde van het station vindt u de Buitenwatersloot. Volg deze sloot, totdat u aan de linkerkant de dansschool ziet.

Betalingsregeling
Bij het inschrijven voor een cursus kunt u bij veel cursussen aangeven of u in een keer of in termijnen wilt betalen. Voor het betalen in termijnen worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Geen danspartner
Voor een aantal danscursussen moet u samen met een danspartner inschrijven. Heeft u geen danspartner, vul dan het danspartner gezocht formulier in of informeer of er een partner voor u is/

Privacyverklaring
In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

© Bart Wesseling design 2018