AGENDA


LINDYHOP X-MAS PARTY
16 DEC ZATERDAG  20.30-00.30 UUR
MATINEE STIJLDANSEN
17 DEC ZONDAG  13.30-16.00 UUR
KERSTBAL VOOR SENIOREN
21 DEC DONDERDAG  13.30-16.30 UUR
Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/agenda voor de complete agenda.
 
Adres
Buitenwatersloot 327, Delft

Cursusinformatie

Op onze website hanteren we twee verschillende overzichten voor onze cursussen. We hebben een overzicht met de indeling per dag. Dat is handig voor als u wilt kijken wanneer u een les in kunt halen. Het andere overzicht is gegroepeerd op dansstijl en geeft een snel overzicht voor als u nog wilt inschrijven. In de periode november t/m januari starten er nog een aantal nieuwe cursussen.

Stijldansen Tutor Les nieuw!!

Heb je al jarenlang dansles gehad, maar weet je niet meer zo goed hoe het moet? Of heb je wel veel pasjes geleerd, maar kan je ze nog steeds niet mooi uitvoeren? Dan is onze nieuwe cursus “Stijldansen Tutor Les” misschien iets voor jou. Tijdens deze les worden geen nieuwe danspasjes geleerd, maar helpen onze docenten jullie met het oppoetsen van jullie eigen dans-
kunsten. Het is een vorm van begeleid oefenen en er worden klassikaal techniek oefeningen gedaan.

Klik hier voor meer informatie

Stijldansen voor jeugd

Tot de jaren 90 was het heel normaal dat tieners op dansles gingen. Wij weten zeker dat de jeugd van tegenwoordig het dansen nog steeds leuk zal vinden. Ze moeten alleen een zetje in de goede richting krijgen. Inmiddels zijn er weer steeds meer jongeren die de dansschool weten te vinden.

In januari starten we met een nieuwe cursus voor de jeugd. In deze cursus van 15 lessen leren wij o.a. de Cha Cha, Jive en Quickstep.

Speciale eenmalige kortingsactie!! Stijldansen Jeugd, 15 lessen normaal € 140, nu € 75

Instromen

Heeft u al eerder gedanst bij ons of bij een andere dansschool? Dan kunnen wij u adviseren welke cursus voor u het beste geschikt. Als u meer dan 3 seizoenen gedanst heeft en alle 10 dansen geleerd heeft, dan is de Trendclub een goede keuze. Neem in ieder geval even contact om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Wedstrijd in eigen dansschool

Op zondag 3 december hadden wij de eerste wedstrijd in onze dansschool. Dat smaakte naar meer en daarom organiseren wij op zondag 18 februari de NADB Regio Trophy. Dit is een wedstrijd voor debutanten junioren en senioren en er zijn open klassen voor amateurs en senioren.

Voor meer informatie over o.a. prijzen kijk je hier.

Breakdance en meer

Vanaf januari gaan we ons aanbod van dansstijlen uitbreiden met Breakdance. Docent Duzk toert op dit moment met de show "Adrenaline" van de The Ruggeds langs de theaters in Nederland. Vanaf januari gaat hij Breakdance lessen geven in twee niveau's, beginners en level 2.

Er starten ook nieuwe cursussen in Peuterdans, Kleuterdans, Hip Hop Lady Style 18+, Dancehall, Afro Dance 18+, Line Dance en Cardio Dance. Dit zijn solo dansstijlen, waarbij een danspartner niet nodig is. Voor partnerdansen starten we met nieuwe cursussen in Stijldansen, Argentijnse Tango, Lindyhop, Salsa en Zouk.

Wil je meedoen? Meld je dan aan via onze website.

Dansen voor Senioren

U bent nooit te oud om te dansen. Veel van onze leerlingen zijn al de pensioenleeftijd gepasseerd. Zij blijven vitaal door te bewegen over de dansvloer. Ons cursusaanbod vindt u op www.dansschool-wesseling.nl/20172018.

In de maanden oktober t/m maart (tot Pasen) wordt er op donderdag een gezellige dansmiddag georganiseerd voor senioren. Er wordt aan stijldansen gedaan en er worden oude dansen en line dansen gedaan. Gezelig met een hapje en een drankje.

Donderdag 13.30-16.00 uur
Dansschool Wesseling
Buitenwatersloot 327 Delft
4 euro per persoon
Gratis parkeren en naast bushalte 

Tangotoppers in Delft

Carlos en Mirella sluiten zich aan bij ons docententeam en gaan Argentijnse Tango lessen geven op dinsdag.

Wij zijn superblij dat tangotoppers Carlos en Mirella bij onze dansschool les geven. Door hun deelname aan "Everybody Dance Now" zijn zij bij het grote publiek bekend worden. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot wereldtoppers. Onlangs zijn ze nog Europees Kampioen geworden. Carlos en Mirella geven Argentijnse Tango les op de dinsdag. 

https://www.youtube.com/watch?v=bo1DvG-rkuc

LEUKE DANSFEESTEN IN VERSCHILLENDE STIJLEN

In het weekend is er altijd wat te doen. Er zijn dansavonden voor Stijldansen, Salsa, Bachata, Zouk, Lindyhop en Argentijnse Tango.
Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/agenda voor het programma.

Dansplaats Delft is een onderdeel van Dansschool Wesseling met cursussen in Peuterdans, Kleuterdans, Modern, Hip Hop, Streetdance, Modern Jazz, Musical Jazz en meer.

 

Inschrijven voor een cursus

Via de website kunt u 24 uur per dag inschrijven.

Openingstijden Buitenwatersloot:
Overdag zijn wij geopend op afspraak. Via www.dansschool-wesseling.nl/contact kunt u een afspraak maken.

Op de volgende dagen en tijden kunt u binnen komen voor informatie en inschrijven.
Zondag 18.00-22.45 uur
Maandag 17.00-22.45 uur
Dinsdag 18.00-22.45 uur
Woensdag 14.30-21.30 uur
Donderdag 13.30-16.00 en 17.00-21.30 uur
Vrijdag 19.00-21.30 uur
Tijdens dansavonden (zie agenda)

Overdag zijn wij beperkt open. Meestal zijn wij in de ochtend aanwezig en bereikbaar op 015-2122720.

Als wij niet bereikbaar zijn dan kunt u ons mailen of whatsappen.

 

U kunt dan langskomen voor informatie en inschrijven. U kunt ons mailen op info@dansschool-wesseling.nl. U krijgt binnen een dag antwoord..

Informatie over proeflessen vindt u hier.
Er zijn danscursussen voor alle leeftijdscategorieën.

Parkeren
Wij beschikken over een eigen parkeerterrein met ruimte voor ca. 60 auto's. U kunt hier gratis parkeren.

Betalingsregeling
Bij het inschrijven voor een cursus kunt u bij veel cursussen aangeven of u in een keer of in termijnen wilt betalen. Voor het betalen in termijnen worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Geen danspartner
Voor een paren danscursus moet u samen met een danspartner inschrijven. Heeft u geen danspartner, vul dan het danspartner gezocht formulier in. 

Uitagenda

Download onze agenda voor de maand november
Klik hier

De uitagenda is mede mogelijk gemaakt door sponsoring van:
Home & Garden Resort
Foodiamo
Primi Cucina Italiana
De Smaakboutique
Rozema Verhuurbedrijf
Signed Reclamemakers

© Bart Wesseling design 2015