AGENDA


DANSCAFE STIJLDANSEN
29 SEP ZATERDAG  20.30-23.00 UUR
LATIN SUNDAY
30 SEP ZONDAG  14.30-17.30 UUR
LINE DANCE MIDDAG
30 SEP ZONDAG  14.30-17.30 UUR
Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/agenda voor de complete agenda.
Adres
Buitenwatersloot 327, Delft

Cursusinformatie

Het cursusaanbod is groot, er zijn lessen in meer dan 15 verschillende dansstijlen. In september start het merendeel van de cursussen. Vervolgens zijn er nieuwe cursussen in januari en in het voorjaar. Op onze website staat altijd het meest actuele overzicht.

Ga naar het cursusaanbod

Tangotoppers in Delft

Carlos en Mirella sluiten zich aan bij ons docententeam en gaan Argentijnse Tango lessen geven op dinsdag.

Wij zijn superblij dat tangotoppers Carlos en Mirella bij onze dansschool les geven. Door het behalen van de finale in TV-programma's "Everybody Dance Now" en recentelijk "Time to Dance" zijn zij bij het grote publiek bekend worden. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot wereldtoppers. Onlangs zijn ze nog Europees Kampioen geworden. 

Carlos en Mirella geven les op de dinsdag. Er zijn lessen op drie niveaus:

 1. Beginners
 2. Intermediate
 3. Advanced

Samen met Carlos en Mirella organisen wij Tango avonden met workshops en de beste DJ's. Carlos en Mirella geven Argentijnse Tango les op de dinsdag. 

https://www.youtube.com/watch?v=bo1DvG-rkuc

Dansschool Wesseling Kleding

In samenwerking met kleding drukkerij TheOven hebben wij een kledinglijn samengesteld. Deze kleding is te bestellen via: https://officialbrand.eu/dansschool-wesseling/shop/

HatsSuitsTassenWoman

Dansen in de zomer

In de zomermaanden zijn wij geopend op zondag voor de zomercursus Salsa en voor het Danscafe Stijldansen. Het Danscafe begint om 20.30 uur tot 23.00 uur. Iedereen, die kan stijldansen, is van harte welkom.

Kom genieten van onze heerlijke dansvloer, de grootste van Nederland. Bart Wesseling zorgt voor de beste dansmuziek met een mix van hedendaags liedjes en toppers uit het verleden, iedere week nieuwe muziek.

Op 16 september is de laatste keer 'Dansen in de zomer'. We sluiten af met een workshop Ballroom Techniek gevold door een gezellige avond dansen. Als je mee wilt doen, dan graag even op geven via tickets.

Dansschoenen

Op onze dansschool zijn dansschoenen te koop en te bestellen van de merken Diamant, Supadance, Paso de Fuego en Mi Sueno. De laatste twee merken worden exclusief in onze dansschool verkocht in samenwerking met Lisadore.

In onze dansschool aan hebben wij een beperkte voorraad. Hier kunt u de schoenen passen. Als schoenen passen, dan kunt u ze gelijk kopen. Als we schoenen moeten bestellen, dan duurt dat meestal een week.

Leer de Openingsdans

Trouwen is een unieke gebeurtenis in jullie leven. Een speciaal moment tijdens jullie trouwdag is de openingsdans. Het is het moment om te stralen en te dansen terwijl alle ogen op jullie gericht zijn. Dansschool Wesseling is gespecialiseerd in het begeleiden van bruidsparen bij het instuderen van de openingsdans. In feite is alles mogelijk, bijvoorbeeld eenvoudig een foxtrot, Dirty Dancing, een dans op jullie favoriete liedje, een complete show of een medley van verschillende dansen. Wij helpen jullie bij de keuze van de juiste muziek en dans.

Prive-lessen
De meeste bruidsparen nemen privé-les. Met een privé-les heeft de docent alle aandacht voor jullie en kan er gewerkt worden aan jullie eigen openingsdans. Houd rekening met 4 of 5 privé-lessen om een openingsdans te leren. Informatie over prijzen en voor het maken van een afspraak vindt u hieronder een overzicht.

LEUKE DANSFEESTEN IN VERSCHILLENDE STIJLEN


In het weekend is er altijd wat te doen. Er zijn dansavonden voor Stijldansen, Salsa, Bachata, Zouk, Lindyhop en Argentijnse Tango.
Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/agenda voor het programma.|

 

Wanneer zijn de vakanties?

In de schoolvakanties wordt er geen les gegeven. Op www.dansschool-wesseling.nl/vakanties vind je een overzicht met de vakanties. Heel soms wordt er voor een cursus een uitzondering gemaakt. Dit zal dan met de docent besproken worden.

Breakdance met H3C

Met ingang van het nieuwe seizoen gaan wij een samenwerking aan met het Haagse Hip Hop Centrum (H3C). Zij gaan Breakdance lessen geven aan kinderen vanaf 5 jaar. De lessen zijn op donderdag, klik hier voor meer informatie.

Tijdens de Open Dag op 1 september zal er een proefles zijn en komt er ook een showteam.

Dr Bernard & his Swing Cats

De 9e editie van Stadsbal Delft wordt extra speciaal door een live-optreden van Dr Bernard & his Swing Cats. Zij spelen de beste swingmuziek. 

Het podium van Theater de Veste wordt omgetoverd tot swingpaleis voor de liefhebbers van Lindyhop. Dr Bernard & his Swing Cats doen de rest. 

Stadsbal Delft, het leukste feest van het jaar

Op zaterdag 22 september organiseren Theater de Veste en Dansschool Wesseling alweer de 9e editie van het succesvolle Stadsbal Delft. Deze 9e editie staat in het teken van ballroom/latin (stijldansen), salsa/bachata/zouk/kizomba én Lindyhop.

De avond begint om 19.00 uur met 3 verschillende workshops in de volgende stijlen:

 • Latin, door Nederlandse Kampioenen Tim en Peia;
 • Kizomba, door Johnathan en Evelien;
 • Lindyhop, door Jeroen en Becky;

Vanaf 20.30 uur barst het feest los met DJ Robin (Stijldansen), DJ Merian (Salsa/Bachata/Zouk/Kizomna) én live muziek van Dr Bernard & the Swing Cats.

15 dansstijlen

De tijd dat er bij Dansschool Wesseling alleen Stijldansen werd geleerd is al lang voorbij. Op dit moment wordt er in meer dan 15 verschillende dansstijlen les gegeven.

 • Stijldansen
 • Argentijnse Tango
 • Salsa
 • Zouk
 • Lindyhop
 • Line Dance
 • Hip Hop
 • Streetdance
 • Afro Dance
 • Modern Jazz
 • Modern Ballet
 • Peuter- en kleuterdans
 • Zumba
 • Pilates
 • .. en nog meer.

Dansschool Wesseling is het grootste danscentrum van de regio en misschen wel van heel Nederland. Er worden wekelijks 60 lessen gegeven in drie ruime zalen. Wij werken uitsluitend met docenten, die gespecialiseerd zijn in een dansstijl. 

Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/20182019 voor het complete aanbod.

Sponsoren gezocht

Maandelijks brengen wij onze uitagenda uit. Deze wordt verspreid op 100 locaties in Delft en in onze dansschool. In de uitagenda staat informatie over onze cursussen en over de activiteiten in het weekend. Om deze folder mogelijk te maken krijgen wij steun van bedrijven die adverteren. Voor een klein bedrag kunt u adverteren. Bent u geïnteresseerd? Neem dan even contact op met bart@dansschool-wesseling.nl.

Fotografie en privacy

Binnen onze dansschool worden regelmatig foto's en video-opnames gemaakt. Tot voor kort was dit geen probleem. Onlangs is de nieuwe privacy wet (AVG) in werking gegaan en nu is het allemaal niet meer zo vanzelfsprekend.

Leerlingen en bezoekers van onze dansfeesten moeten onze privacy verklaring lezen. Wij gaan er vanuit dat bezoekers van de dansschool weten dat wij foto's en video-opnames kunnen maken en kunnen gebruiken voor social media of onze website.

Dansplaats Delft is een onderdeel van Dansschool Wesseling met cursussen in Peuterdans, Kleuterdans, Modern, Hip Hop, Streetdance, Modern Jazz, Musical Jazz en meer.

 

 

Inschrijven voor een cursus

Via de website kunt u 24 uur per dag inschrijven.

Openingstijden Buitenwatersloot:
Overdag zijn wij geopend op afspraak. Via www.dansschool-wesseling.nl/contact kunt u een afspraak maken.

In de maand september gaan wij weer beginnen met lessen en zijn wij meestal in de avond geopend. Informeer vooraf of u langs kunt komen.
Tijdens dansavonden (zie agenda)

Overdag zijn wij beperkt open. Meestal zijn wij in de ochtend aanwezig en bereikbaar op 015-2122720.

Als wij niet bereikbaar zijn dan kunt u ons mailen of whatsappen.

 

U kunt dan langskomen voor informatie en inschrijven. U kunt ons mailen op info@dansschool-wesseling.nl. U krijgt binnen een dag antwoord..

Informatie over proeflessen vindt u hier.
Er zijn danscursussen voor alle leeftijdscategorieën.

Parkeren
Wij beschikken over een eigen parkeerterrein met ruimte voor ca. 60 auto's. U kunt hier gratis parkeren. In de avond en in het weekend mogen wij ook gebruik maken van de parkeerplaatsen van onze buren IQ Events en Centwerk/Naaktgeboren.

Betalingsregeling
Bij het inschrijven voor een cursus kunt u bij veel cursussen aangeven of u in een keer of in termijnen wilt betalen. Voor het betalen in termijnen worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Geen danspartner
Voor een paren danscursus moet u samen met een danspartner inschrijven. Heeft u geen danspartner, vul dan het danspartner gezocht formulier in. 

Privacyverklaring
In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

© Bart Wesseling design 2015