AGENDA


ZOMER DANSCAFE STIJLDANSEN
28 JUL ZONDAG  20.30-23.00 UUR
ZOMER DANSCAFE STIJLDANSEN
4 AUG ZONDAG  20.30-23.00 UUR
ZOMER DANSCAFE STIJLDANSEN
11 AUG ZONDAG  20.30-23.00 UUR
Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/agenda voor de complete agenda.
Adres
Buitenwatersloot 327, Delft

Stadsbal Delft

Op zaterdag 21 september organiseren wij samen met Theater de Veste de 11e editie van Stadsbal Delft. Tijdens deze 'Summer Edition' kan er in drie verschillende zalen gedanst worden. De avond begint met workshops in verschillende dansstijlen.

 • Foyer: Zouk zaal
  19.00 uur Workshop Zouk door Michael & Aline (Brazilië), € 16,50 (inclusief toegang tot het stadsbal) 
  DJ Merian
 • Theatercafe: Ballroom/Latin zaal
  19.00 uur Masterclass Latin door Andras & Laura, € 16,50 (inclusief toegang tot het stadsbal) 
  DJ Patrick Lagas
 • Toneelzaal: Salsa/Bachata zaal
  19.00 uur Workshop Bachata Sensual door Laili & Rogiani, € 16,50 (inclusief toegang tot het stadsbal) 
  DJ Donnie & DJ Carlos

De workshops

 • Michael Boy & Aline Borges (uit Sao Paolo Brazilië) - Zouk
 • Laili & Rogiani - Bachata
 • Andras Koops & Laura van der Galiën - Masterclass Latin

Andras & Laura
Show

 • Andras Koops & Laura van der Galiën - Latin

Het Stadsbal begint om 20.30 uur. Kaarten zonder workshop of masterclass kosten € 8,50 in de voorverkoop. Alle bovengenoemde prijzen zijn voorverkoop prijzen via www.theaterdeveste.nl.

Hip Hop Summerschool

Het is zomervakantie! Maar misschien wil je helemaal niet stoppen met dansen. Onze juf Nancy gaat door met een Hip Hop Summerschool. Doe jij ook mee? Vanaf 24 juli is er 6 weken lang een leuke workshop van 19.30-21.00 uur. Inschrijven is verplicht en doe je op mijn.dansschool-wesseling.nl/inschrijven.

Proefweek

In de week van 2 t/m 7 september zijn veel proeflessen te volgen. In onze dansschool wordt er in meer dan 15 dansstijlen les gegeven, dus er is genoeg te 'proeven'. Binnenkort maken wij het schema met proeflessen bekend.

In deze week zullen een aantal lessen open staan voor proeflessers. Daarnaast zullen we op zaterdag 7 september een Open Dag organiseren met proeflessen in onder meer Stijldansen, Salsa, Zouk en Line Dance.

Uitslag Danstest

Afgelopen zaterdag hebben we het seizoen feestelijk afgesloten met de Danstest. Het weer een hele gezellige avond en er werd heel goed gedanst. Iedereen is geslaagd!

Klik hier voor de uitslag

Op www.facebook.com/dansschoolwesseling vind je de foto's.

Even voorstellen: docent Jeroen

Vanaf september wordt ons docententeam versterkt met Jeroen van den Kerkhoff. Hij is een ervaren docent met een diploma van het Albeda danscollege. In september start hij met een drietal nieuwe cursussen, Hip Hop boys 8+, Hip Hop boys 12+ en Hip Hop men 18+.

Met Jeroen hopen wij ook de jongens op de dansvloer te krijgen. Op tv zie je altijd stoere jongens dansgroepen, en dat willen wij ook.

Instromen

Heeft u al eerder gedanst bij ons of bij een andere dansschool? Dan kunnen wij u adviseren welke cursus voor u het beste geschikt. Neem in ieder geval even contact om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Zomers Danscafe

Wij organiseren iedere zondag een dansavond voor liefhebbers van Stijldansen, de hele zomer door. Uiteraard is iedereen van harte welkom in onze prachtige danszaal. We hebben ook koeling, dus het is ook op waren dagen goed vertoeven in Dansschool Wesseling.

Wil je een keer kennis komen maken met onze dansschool of langs willen komen voor meer informatie, dan is deze avond hier ook geschikt voor. We vertellen je graag over wat wij allemaal te bieden hebben.

Openingsdans op maat

Ga je binnenkort trouwen? Dan hoort daar natuurlijk ook een openingsdans (Wedding Dance) bij. Het feest komt pas echt op gang als het bruidspaar het feest opent met een dans. Onze docenten kunnen voor jou een prachtige dans maak op de muziek die jullie mooi vinden, een dans op maat. 

Jaarlijks geven wij aan circa 60 bruidsparen prive-les voor het leren van een openingsdans. Gemiddeld nemen bruidsparen 5 prive-lessen á € 45 per les.

Meer dan 15 dansstijlen onder 1 dak

Dansschool Wesseling behoort tot de grootste dansscholen van Nederland met een aanbod van meer dan 15 verschillende dansstijlen. Denk bijvoorbeeld aan Stijldansen, Salsa, Streetdance, Hip Hop, Argentijnse Tango, Breakdance, Line Dance, Modern Jazz, Afro Dance...en Lindyhop. Voor iedereen, van iedere leeftijd, is er wel iets te doen en te leren.

Sponsoren gezocht

Maandelijks brengen wij onze uitagenda uit. Deze wordt verspreid op 100 locaties in Delft en in onze dansschool. In de uitagenda staat informatie over onze cursussen en over de activiteiten in het weekend. Om deze folder mogelijk te maken krijgen wij steun van bedrijven die adverteren. Voor een klein bedrag kunt u adverteren. Bent u geïnteresseerd? Neem dan even contact op met bart@dansschool-wesseling.nl.

Wanneer zijn de vakanties?

In de schoolvakanties wordt er geen les gegeven. Op www.dansschool-wesseling.nl/vakanties vind je een overzicht met de vakanties. Heel soms wordt er voor een cursus een uitzondering gemaakt. Dit zal dan met de docent besproken worden.

Dansschool Wesseling Kleding

In samenwerking met kleding drukkerij TheOven hebben wij een kledinglijn samengesteld. Deze kleding is te bestellen via: https://officialbrand.eu/dansschool-wesseling/shop/

HatsSuitsTassenWoman

Tangotoppers in Delft

Carlos en Mirella zijn al twee jaar lid van ons docententeam en geven Argentijnse Tango lessen op dinsdag.

Wij zijn superblij dat tangotoppers Carlos en Mirella bij onze dansschool les geven. Door het behalen van de finale in TV-programma's "Everybody Dance Now" en recentelijk "Time to Dance" zijn zij bij het grote publiek bekend worden. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot wereldtoppers. Onlangs zijn ze nog Europees Kampioen geworden. 

Carlos en Mirella geven les op de dinsdag. Er zijn lessen op drie niveaus:

 1. Beginners
 2. Intermediate
 3. Advanced

Samen met Carlos en Mirella organisen wij Tango avonden met workshops en de beste DJ's. 


Carlos en Mirella geven Argentijnse Tango les op de dinsdag. 

https://www.youtube.com/watch?v=bo1DvG-rkuc

LEUKE DANSFEESTEN IN VERSCHILLENDE STIJLEN


In het weekend is er altijd wat te doen. Er zijn dansavonden voor Stijldansen, Salsa, Bachata, Zouk, Lindyhop en Argentijnse Tango.
Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/agenda voor het programma.|

 

Dansplaats Delft is een onderdeel van Dansschool Wesseling met cursussen in Peuterdans, Kleuterdans, Modern, Hip Hop, Streetdance, Modern Jazz, Musical Jazz en meer.

 

 

Algemene informatie

Via de website kunt u 24 uur per dag inschrijven.

Openingstijden Buitenwatersloot:
Overdag zijn wij geopend op afspraak. Via www.dansschool-wesseling.nl/contact kan je een afspraak maken.

In de zomermaanden zijn wij beperkt open. Wilt je weten of je langs kan komen? Stuur dan een whatsapp bericht.

Overdag zijn wij beperkt open. Meestal zijn wij in de ochtend aanwezig en bereikbaar op 015-2122720.

Als wij niet bereikbaar zijn dan kunt u ons mailen of whatsappen.

 

U kunt dan langskomen voor informatie en inschrijven. U kunt ons mailen op info@dansschool-wesseling.nl. U krijgt binnen een dag antwoord..

Informatie over proeflessen vindt u hier.
Er zijn danscursussen voor alle leeftijdscategorieën.

Met de auto
De dansschool is alleen bereikbaar vanaf het kruispunt Westlandseweg/Buitenwatersloot bereikbaar met de auto. Vanaf de andere kant stuit u tegen een bussluis.

Parkeren
Wij beschikken over een eigen parkeerterrein met ruimte voor ca. 60 auto's. U kunt hier gratis parkeren. In de avond en in het weekend mogen wij ook gebruik maken van de parkeerplaatsen van onze buren Sport Vibes en Centwerk/Naaktgeboren.

Met de trein
Dansschool Wesseling ligt op 10 minuten loopafstand van Station Delft. Aan de achterzijde van het station vindt u de Buitenwatersloot. Volg deze sloot, totdat u aan de linkerkant de dansschool ziet.

Betalingsregeling
Bij het inschrijven voor een cursus kunt u bij veel cursussen aangeven of u in een keer of in termijnen wilt betalen. Voor het betalen in termijnen worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Geen danspartner
Voor een aantal danscursussen moet u samen met een danspartner inschrijven. Heeft u geen danspartner, vul dan het danspartner gezocht formulier in of informeer of er een partner voor u is/

Privacyverklaring
In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

© Bart Wesseling design 2018