AGENDA


SENIOREN DANSMIDDAG
18 OKT DONDERDAG  13.30-16.00 UUR
HERFSTBAL
21 OKT ZONDAG  20.00-23.00 UUR
DANSCAFE STIJLDANSEN
27 OKT ZATERDAG  20.30-23.00 UUR
Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/agenda voor de complete agenda.
Adres
Buitenwatersloot 327, Delft

Problemen met website

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan onze website. Door een server update zijn bepaalde onderdelen niet meer werkzaam. 

Cursusinformatie

Het cursusaanbod is groot, er zijn lessen in meer dan 15 verschillende dansstijlen. In september start het merendeel van de cursussen. Vervolgens zijn er nieuwe cursussen in januari en in het voorjaar. Op onze website staat altijd het meest actuele overzicht.

Ga naar het cursusaanbod

Herfstbal

Op zondag 21 oktober starten we de herfstvakantie met een gezellig 'Herfstbal', of zoals Jascha zegt een "een goede reden voor een nieuwe jurk". Kom gezellig dansen van 20.00-23.00 uur.
€ 5 per persoon (€ 4,50 voor studenten)

Dansschoenen

Op onze dansschool zijn dansschoenen te koop en te bestellen van de merken Diamant, Supadance, Paso de Fuego en Mi Sueno. De laatste twee merken worden exclusief in onze dansschool verkocht in samenwerking met Lisadore.

In onze dansschool aan hebben wij een beperkte voorraad. Hier kunt u de schoenen passen. Als schoenen passen, dan kunt u ze gelijk kopen. Als we schoenen moeten bestellen, dan duurt dat meestal een week.

Tangotoppers in Delft

Carlos en Mirella sluiten zich aan bij ons docententeam en gaan Argentijnse Tango lessen geven op dinsdag.

Wij zijn superblij dat tangotoppers Carlos en Mirella bij onze dansschool les geven. Door het behalen van de finale in TV-programma's "Everybody Dance Now" en recentelijk "Time to Dance" zijn zij bij het grote publiek bekend worden. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot wereldtoppers. Onlangs zijn ze nog Europees Kampioen geworden. 

Carlos en Mirella geven les op de dinsdag. Er zijn lessen op drie niveaus:

 1. Beginners
 2. Intermediate
 3. Advanced

Samen met Carlos en Mirella organisen wij Tango avonden met workshops en de beste DJ's. Carlos en Mirella geven Argentijnse Tango les op de dinsdag. 

https://www.youtube.com/watch?v=bo1DvG-rkuc

Leer de Openingsdans

Trouwen is een unieke gebeurtenis in jullie leven. Een speciaal moment tijdens jullie trouwdag is de openingsdans. Het is het moment om te stralen en te dansen terwijl alle ogen op jullie gericht zijn. Dansschool Wesseling is gespecialiseerd in het begeleiden van bruidsparen bij het instuderen van de openingsdans. In feite is alles mogelijk, bijvoorbeeld eenvoudig een foxtrot, Dirty Dancing, een dans op jullie favoriete liedje, een complete show of een medley van verschillende dansen. Wij helpen jullie bij de keuze van de juiste muziek en dans.

Prive-lessen
De meeste bruidsparen nemen privé-les. Met een privé-les heeft de docent alle aandacht voor jullie en kan er gewerkt worden aan jullie eigen openingsdans. Houd rekening met 4 of 5 privé-lessen om een openingsdans te leren. Informatie over prijzen en voor het maken van een afspraak vindt u hieronder een overzicht.

LEUKE DANSFEESTEN IN VERSCHILLENDE STIJLEN


In het weekend is er altijd wat te doen. Er zijn dansavonden voor Stijldansen, Salsa, Bachata, Zouk, Lindyhop en Argentijnse Tango.
Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/agenda voor het programma.|

 

Dansen voor Senioren

U bent nooit te oud om te dansen. Veel van onze leerlingen zijn al de pensioenleeftijd gepasseerd. Zij blijven vitaal door te bewegen over de dansvloer. Ons cursusaanbod vindt u op www.dansschool-wesseling.nl/20182019.

In de maanden oktober t/m april wordt er op donderdag een gezellige dansmiddag georganiseerd voor senioren. Er wordt aan stijldansen gedaan en er worden oude dansen en line dansen gedaan. Gezelig met een hapje en een drankje.

Donderdag 13.30-16.00 uur
Dansschool Wesseling
Buitenwatersloot 327 Delft
4 euro per persoon
Gratis parkeren en naast bushalte

Vanaf 4 oktober gaan we weer beginnen.

Dansschool Wesseling Kleding

In samenwerking met kleding drukkerij TheOven hebben wij een kledinglijn samengesteld. Deze kleding is te bestellen via: https://officialbrand.eu/dansschool-wesseling/shop/

HatsSuitsTassenWoman

Wanneer zijn de vakanties?

In de schoolvakanties wordt er geen les gegeven. Op www.dansschool-wesseling.nl/vakanties vind je een overzicht met de vakanties. Heel soms wordt er voor een cursus een uitzondering gemaakt. Dit zal dan met de docent besproken worden.

Breakdance met H3C

Met ingang van het nieuwe seizoen gaan wij een samenwerking aan met het Haagse Hip Hop Centrum (H3C). Zij gaan Breakdance lessen geven aan kinderen vanaf 5 jaar. De lessen zijn op donderdag, klik hier voor meer informatie.

Tijdens de Open Dag op 1 september zal er een proefles zijn en komt er ook een showteam.

15 dansstijlen

De tijd dat er bij Dansschool Wesseling alleen Stijldansen werd geleerd is al lang voorbij. Op dit moment wordt er in meer dan 15 verschillende dansstijlen les gegeven.

 • Stijldansen
 • Argentijnse Tango
 • Salsa
 • Zouk
 • Lindyhop
 • Line Dance
 • Hip Hop
 • Streetdance
 • Afro Dance
 • Modern Jazz
 • Modern Ballet
 • Peuter- en kleuterdans
 • Zumba
 • Pilates
 • .. en nog meer.

Dansschool Wesseling is het grootste danscentrum van de regio en misschen wel van heel Nederland. Er worden wekelijks 60 lessen gegeven in drie ruime zalen. Wij werken uitsluitend met docenten, die gespecialiseerd zijn in een dansstijl. 

Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/20182019 voor het complete aanbod.

Fotografie en privacy

Binnen onze dansschool worden regelmatig foto's en video-opnames gemaakt. Tot voor kort was dit geen probleem. Onlangs is de nieuwe privacy wet (AVG) in werking gegaan en nu is het allemaal niet meer zo vanzelfsprekend.

Leerlingen en bezoekers van onze dansfeesten moeten onze privacy verklaring lezen. Wij gaan er vanuit dat bezoekers van de dansschool weten dat wij foto's en video-opnames kunnen maken en kunnen gebruiken voor social media of onze website.

Dansplaats Delft is een onderdeel van Dansschool Wesseling met cursussen in Peuterdans, Kleuterdans, Modern, Hip Hop, Streetdance, Modern Jazz, Musical Jazz en meer.

 

 

Inschrijven voor een cursus

Via de website kunt u 24 uur per dag inschrijven.

Openingstijden Buitenwatersloot:
Overdag zijn wij geopend op afspraak. Via www.dansschool-wesseling.nl/contact kunt u een afspraak maken.

In de maand september gaan wij weer beginnen met lessen en zijn wij meestal in de avond geopend. Informeer vooraf of u langs kunt komen.
Tijdens dansavonden (zie agenda)

Overdag zijn wij beperkt open. Meestal zijn wij in de ochtend aanwezig en bereikbaar op 015-2122720.

Als wij niet bereikbaar zijn dan kunt u ons mailen of whatsappen.

 

U kunt dan langskomen voor informatie en inschrijven. U kunt ons mailen op info@dansschool-wesseling.nl. U krijgt binnen een dag antwoord..

Informatie over proeflessen vindt u hier.
Er zijn danscursussen voor alle leeftijdscategorieën.

Parkeren
Wij beschikken over een eigen parkeerterrein met ruimte voor ca. 60 auto's. U kunt hier gratis parkeren. In de avond en in het weekend mogen wij ook gebruik maken van de parkeerplaatsen van onze buren IQ Events en Centwerk/Naaktgeboren.

Betalingsregeling
Bij het inschrijven voor een cursus kunt u bij veel cursussen aangeven of u in een keer of in termijnen wilt betalen. Voor het betalen in termijnen worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Geen danspartner
Voor een paren danscursus moet u samen met een danspartner inschrijven. Heeft u geen danspartner, vul dan het danspartner gezocht formulier in. 

Privacyverklaring
In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

© Bart Wesseling design 2015