AGENDA


DANSPLAATS SHOW 2018
23 JUN ZATERDAG  19.00-22.00 UUR
LATIN SUNDAY MET WORKSHOP KIZOMBA
24 JUN ZONDAG  14.30-17.30 UUR
ZOMERS DANSCAFE STIJLDANSEN
24 JUN ZONDAG  20.30-23.00 UUR
Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/agenda voor de complete agenda.
 
Adres
Buitenwatersloot 327, Delft

Zomercursus Salsa

Vanaf 17 juni starten wij met een cursus van 10 weken voor beginners en gevorderd. Docenten Edwin en Lisa maken van iedere les een feestje. Schrijf je snel in via www.dansschool-wesseling.nl/salsa.

Vroegboekkorting seizoen 2018/2019

Als u zich voor 1 juli 2018 aanmeldt voor een cursus van 10 lessen of meer krijgt u 5% korting op het totaalbedrag. Om voor de korting in aanmerking te komen moet u zich aanmelden en voor 1 juli een aanbetaling van € 50 betalen. De korting wordt verrekend met het restant. Na inschrijving ontvangt u een factuur voor de aanbetaling of wij incasseren het van uw rekening als u daarvoor kiest.

* Niet duidelijk? Informeer naar de voorwaarden.

Dansen in de zomer

In de zomermaanden zijn wij geopend op zondag voor de zomercursus Salsa en voor het Danscafe Stijldansen. Het Danscafe begint om 20.30 uur tot 23.00 uur. Iedereen, die kan stijldansen, is van harte welkom.

Kom genieten van de heerlijke dansvloer, de grootste van Nederland.

Cursusinformatie

Op onze website hanteren we twee verschillende overzichten voor onze cursussen. We hebben een overzicht met de indeling per dag. Dat is handig voor als u wilt kijken wanneer u een les in kunt halen. Het andere overzicht is gegroepeerd op dansstijl en geeft een snel overzicht voor als u nog wilt inschrijven. 

15 dansstijlen

De tijd dat er bij Dansschool Wesseling alleen Stijldansen werd geleerd is al lang voorbij. Op dit moment wordt er in meer dan 15 verschillende dansstijlen les gegeven. Behalve het Stijldansen is er Argentijnse Tango, Salsa, Zouk, Lindyhop, maar ook Hip Hop, Streetdance, Modern Jazz, Modern Ballet, Peuter- en kleuterdans.. en nog meer. Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/20182019 voor het complete aanbod.

Danstest

Op zaterdag 30 juni sluiten we het dansseizoen af met de Danstest. Het is een soort examen, maar dan wel een leuk examen. Bij de Danstest komt een jury onze leerlingen beoordeling en krijgen de deelnemers een diploma. Wij zien de Danstest altijd als een gezellige afsluiting van het seizoen en hopen dat jullie er ook bij zijn. Op www.dansschool-wesseling.nl/danstest kan je inschrijven voor de Danstest.

EXTRA OEFENEN VOOR DE DANSTEST
Op de volgende dagen en tijden kunnen deelnemers van de Danstest extra komen oefenen. Er zijn docenten aanwezig om te helpen als het nodig is. Per oefenavond betaal je € 2,50 per persoon.

Dinsdag 19 juni 19.00-20.15 uur, Zaal 2
Maandag 25 juni 19.30-20.45 uur, Zaal 2
Donderdag 28 juni 19.00-20.15 uur, Zaal 1 & 2

Voorstelling in Theater de Veste

Op zaterdag 23 juni organiseren wij een dansvoorstelling met alle leerlingen van onze Dansplaats Delft lesssen. In een avondvullend programma laten zij hun kunsten zien. De kaartverkoop is inmiddels gestart via www.theaterdeveste.nl

Tangotoppers in Delft

Carlos en Mirella sluiten zich aan bij ons docententeam en gaan Argentijnse Tango lessen geven op dinsdag.

Wij zijn superblij dat tangotoppers Carlos en Mirella bij onze dansschool les geven. Door het behalen van de finale in TV-programma's "Everybody Dance Now" en recentelijk "Time to Dance" zijn zij bij het grote publiek bekend worden. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot wereldtoppers. Onlangs zijn ze nog Europees Kampioen geworden. Carlos en Mirella geven Argentijnse Tango les op de dinsdag. 

https://www.youtube.com/watch?v=bo1DvG-rkuc

Sponsoren gezocht

Maandelijks brengen wij onze uitagenda uit. Deze wordt verspreid op 100 locaties in Delft en in onze dansschool. In de uitagenda staat informatie over onze cursussen en over de activiteiten in het weekend. Om deze folder mogelijk te maken krijgen wij steun van bedrijven die adverteren. Voor een klein bedrag kunt u adverteren. Bent u geïnteresseerd? Neem dan even contact op met bart@dansschool-wesseling.nl.

LEUKE DANSFEESTEN IN VERSCHILLENDE STIJLEN


In het weekend is er altijd wat te doen. Er zijn dansavonden voor Stijldansen, Salsa, Bachata, Zouk, Lindyhop en Argentijnse Tango.
Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/agenda voor het programma.|

 

Dansplaats Delft is een onderdeel van Dansschool Wesseling met cursussen in Peuterdans, Kleuterdans, Modern, Hip Hop, Streetdance, Modern Jazz, Musical Jazz en meer.

 

 

Inschrijven voor een cursus

Via de website kunt u 24 uur per dag inschrijven.

Openingstijden Buitenwatersloot:
Overdag zijn wij geopend op afspraak. Via www.dansschool-wesseling.nl/contact kunt u een afspraak maken.

In de periode juni t/m augustus zijn wij beperkt geopend. Informeer vooraf of u langs kunt komen.
Tijdens dansavonden (zie agenda)

Overdag zijn wij beperkt open. Meestal zijn wij in de ochtend aanwezig en bereikbaar op 015-2122720.

Als wij niet bereikbaar zijn dan kunt u ons mailen of whatsappen.

 

U kunt dan langskomen voor informatie en inschrijven. U kunt ons mailen op info@dansschool-wesseling.nl. U krijgt binnen een dag antwoord..

Informatie over proeflessen vindt u hier.
Er zijn danscursussen voor alle leeftijdscategorieën.

Parkeren
Wij beschikken over een eigen parkeerterrein met ruimte voor ca. 60 auto's. U kunt hier gratis parkeren. In de avond en in het weekend mogen wij ook gebruik maken van de parkeerplaatsen van onze buren IQ Events en Centwerk/Naaktgeboren.

Betalingsregeling
Bij het inschrijven voor een cursus kunt u bij veel cursussen aangeven of u in een keer of in termijnen wilt betalen. Voor het betalen in termijnen worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Geen danspartner
Voor een paren danscursus moet u samen met een danspartner inschrijven. Heeft u geen danspartner, vul dan het danspartner gezocht formulier in. 

Privacyverklaring
In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

© Bart Wesseling design 2015