fbpx

Buiten dansen

In de zomer wordt er veel georganiseerd in Delft en wij doen daar graag aan mee. We dansen in het Van Leeuwenhoekpark, het Doelenplein en het Agnetapark.

Vrijdag 26 augustus 16.00-18.00 uur | Lindy Hop

De organisatie van het Jazzfestival Delft heeft ons uitgenodigd om deze avond te starten met een workshop Lindy Hop. Deze dansstijl past goed bij jazz, want het wordt gedanst op swing jazz muziek. Na de workshop is er nog voldoende ruimte om door te dansen. Er zijn ook optredens van bands die swing jazz spelen.

Zaterdag 27 augustus 14.00-16.00 | Latin Mix

De organisatie van het Jazzfestival Delft heeft ons uitgenodigd om in de middag een leuke workshop Salsa te organiseren. Deze dansstijl past goed bij jazz, want ook Latin muziek heeft veel invloeden uit de jazz. Na de workshop is er nog voldoende ruimte om door te dansen. Er zijn ook optredens van bands die latin muziek spelen.

Zondag 28 augustus 13.00 uur | Stijldansen
Gedurende het leven van Jacques van Marken werd elk jaar zijn verjaardag in het Agnetapark gevierd als ‘Gemeenschapsdag’. Een leuk feest voor bewoners van het park, (oud-)medewerkers van de fabrieken, vrienden en kennissen. Stichting Museum Van Marken wil deze traditie nieuw leven inblazen door op 28 augustus 2021 de ‘Van Marken Dag’ te organiseren. Wij zijn gevraagd om een uurtje Stijldansen te organiseren. Kom ook dansen in het mooiste park van Delft.