Hip Hop, Streetdance, Urban
Modern, Modern Jazz, Commercial
Breakdance
Afro Dance
Peuter- en Kleuterdans

Sinds 2015 is Dansplaats Delft een onderdeel van Dansschool Wesseling geworden.  Hiermee is het aanbod uitgebreid met o.a. Algemene dansvorming, Klassiek en modern ballet, Modern, Jazz, Streetdance en Hiphop.

Met deze uitbreiding komt onze toekomstdroom voor een danscentrum met veel verschillende dansvormen realiteit geworden.

Clip van de voorstelling uit 2018 in Theater de Veste
Uw zoon of dochter wil op dansles. Maar u heeft geen idee waar u het geld vandaan moet halen. Misschien kan het Jeugdcultuurfonds helpen! Het Jeugdcultuurfonds betaalt het lesgeld tot een maximum van € 450 per kind, per cursusjaar voor kinderen van 4-18 jaar uit gezinnen waar thuis geen geld is voor lessen. Het bedrag kan in uw gemeente afwijken omdat een aantal gemeenten eigen spelregels heeft. Als dat zo is, vindt u ze op de pagina van het fonds bij u in de buurt. Wil het kind liever sporten? Kijk dan vooral even op de site van het Jeugd cultuurfonds!

‘Schaam je niet,’ zegt de moeder van Ralf in het filmpje.’Iedereen kan in die situatie komen. Doe het voor je kind.’

Kinderfeestjes


Voor kinderen vanaf 4 jaar is het mogelijk om kinderfeestjes bij ons te organiseren. Zij krijgen dan een uur dansles met een korte pauze voor limonade en snoep. Er zijn verschillende dansstijlen mogelijk. Meisjes vinden Streetdance of Modern Jazz vaak leuk, voor jongen is Hip Hop of Breakdance weer meer geschikt.

Een kinderfeestje incl. dansles, limonade en snoep kost € 7,50 per kind met een minimum van € 90. Wilt u langer dan een uur van onze zaal gebruik maken, dan kunt u voor € 35 per uur een zaal gebruiken. 

Meer informatie op onze workshop pagina. Om er zeker van te zijn of het mogelijk is om het kinderfeestje te organiseren, moeten wij navragen of er een docent beschikbaar.