Wedstrijdtraining

In onze prachtige nieuwe locatie beschikken we over een zeer grote dansvloer. Deze vloer zal ook zeker gebruikt worden voor wedstrijden en wedstrijdtraining. Heb je interesse in trainen in Delft, vul dan het formulier in op http://dansschoolwesseling.us11.list-manage.com/subscribe?u=10708861a79adff0f4b84accd&id=7a9cbc7622. We houden je dan op de hoogte van de trainingstijden, lectures en workshops.

Trainingen

Ons seizoen is bijna afgelopen en daarom is er minder training en een aangepast schema. Tot september wordt er alleen nog op zondag en woensdag getraind. Ook in de zomervakantie gaat dit door.

Vanaf zondag 24 juni 15.30-17.00 uur Ballroom training
Vanaf woensdag 4 juli 20.00-21.30 uur Ballroom en Latin training

Houd deze website in de gaten, want er kunnen wijzigingen plaatsvinden. Alle wijzigingen worden ook via de nieuwsbrief of Whatsapp doorgegeven.

10 trainingen € 35 per persoon, een losse training € 4,50 per persoon. Leden van Team Wesseling* krijgen 10% korting. Gratis parkeren en op loopafstand van Station Delft

Er is geen training tijdens de vakantie, www.dansschool-wesseling.nl/vakanties.

Onze Studio is te huur voor losse prive trainingen. Informeer naar de beschikbaarheid. Hiervoor rekenen wij € 17,50 per uur.

* Je bent lid van Team Wesseling als je voor Dansschool Wesseling uitkomt op wedstrijden.

Word lid van de facebook groep Danssport in Delft
www.facebook.com/groups/danssportindelft