Kortingen

Hieronder vind je een overzicht van alle kortingen, die wij geven. Een korting is nooit te gebruiken in combinatie met een andere kortingsactie. De hoogste korting is geldig. Controleer altijd goed of de korting ook verrekend is met het lesgeld.

Extra cursus korting


Als u zich aanmeldt voor een 2e of daarop volgende cursus in een andere dansstijl, dan krijgt u 10% korting op het lesgeld van de goedkoopste cursus. U volgt bijvoorbeeld een cursus Stijldansen, dan kunt u met 10% korting ook een cursus Salsa, Lindyhop of Argentijnse Tango doen. De korting geldt alleen als de cursussen in dezelfde periode gevolgd worden en niet voor cursussen in dezelfde dansstijl*. Deze korting geldt niet in combinatie met andere kortingsacties.

De korting wordt na inschrijving verrekend. U ontvangt een aangepast factuur.

* cursussen zoals Ballroom- of Latin techniek, Opfriscursussen, Sportdans vallen onder Stijldansen.

Passe Partout

Wil je 3 of meer cursussen volgen, dan is een Passe Partout abonnement het voordeligst. Het Passe Partout abonnement is alleen voor cursussen die vallen onder de paraplu van 'Dansplaats Delft'. 

Blue Suede Shoes (DSDA) discount

Student with a membeship card from Blue Suede Shoes get a discount on classes, training and free dancing evenings (ballroom). Blue Suede Shoes is a Student Dance Association from the TU.

  • € 15 discount on ballroom classes (30 lessons) / € 10  discount on ballroom beginners classes (15 lessen)
  • 10% discount on Tango, Salsa, Zouk (10 classes on the adult price)
  • 5% discount on all other courses
  • 15% discount on the training card and free dancing evening