Beste leerlingen,

Ook wij hebben moeten besluiten om de dansschool t/m 6 april te sluiten i.v.m. het Corona virus. Hiermee nemen wij als dansschool onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Volgens de richtlijnen van het RIVM is het volgen van danslessen misschien even niet een goed idee. Op de website van het NOC/NSF staat de volgende tekst en dat geldt ook voor ons:

"Ook sociale contacten sterk verminderen

Het kabinet heeft voor heel Nederland ook opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep wordt door NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook af te gelasten."

We merken inmiddels ook dat er steeds meer mensen de dansles afzeggen. Hoewel er met onze lessen niet meer dan 100 personen tegelijk binnen zijn, is er toch een aanzienlijke risico voor verspreiding. 

Wij hopen dat er snel verbetering is, zodat we weer kunnen beginnen met de lessen. We gaan ons best doen om, waar mogelijk, de lessen op te schuiven. 

We hopen dat jullie begrip hebben voor ons besluit.

Hopelijk tot snel!

Bart en Jascha en alle docenten en medewerkers.

PS. Mocht er tussentijds iets veranderen, dan laten wij dat uiteraard weten.