Proeflessen

Met enige regelmaat worden er proeflessen ingepland. Deze vind je op deze pagina. Als er geen proefles vermeld staat en je zou er wel een willen doen, dan kan je het beste contact met ons opnemen via e-mail of whatsapp. Wij kijken dan welke les het meest geschikt is voor een proefles.

Aanmelden voor een proefles

Wij werken sinds kort met nieuwe software en deze is nog niet helemaal geschikt voor het aanmelden van proeflessen.

  1. Als u zich aanmeldt, dan kunt u eerst kiezen welke proefles(sen) u wilt volgen.
  2. Daarna moet u naar beneden scrollen (langs alle cursussen) om uw persoonsgegevens in te vullen.
  3. Er wordt gevraagd naar betaalgegevens, ook als de proefles gratis is. U moet deze invullen om verder te kunnen. Uiteraard zullen wij geen incasso uitvoeren of een factuur sturen als de proefles gratis is.

Hulp bij inschrijven

Wij werken met software van StudioCloud. Hieronder vindt u stapsgewijs hoe in de inschrijvingsprocedure gaat.

  1. Vul de volledige geboortedatum in (vergeet niet het jaartal aan te passen). Klik op de maand en/of het jaartal om deze aan te passen;
  2. De website maakt nu een selectie van cursussen in deze leeftijdscategorie. Dat is een lange lijst, omdat wij een groot aanbod hebben. U kunt het 'schuifje' aanzetten bij de cursus(sen) die u wilt volgen;
  3. Daarna scrollt u naar beneden om de persoonsgegevens in te vullen;
  4. Tenslotte vult u in op welke wijze u wilt betalen. Dat kan via automatische incasso, dat onze voorkeur heeft, of via een factuur. U kunt kiezen uit betaling ineens of in termijnen. De prijs die vermeld wordt zijn voor volwassenen. Bij de meeste cursussen is er een speciaal tarief voor jongeren en studenten. Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/prijzen voor het overzicht van alle prijzen.
  5. U ontvangt een e-mail, zodra de inschrijving is afgerond. Na inschrijving kunt u op mijn.dansschool-wesseling.nl kijken of alles klopt.

    Ga naar mijn.dansschool-wesseling.nl/Inschrijven om in te schrijven.