Modern

Techniek is de basis voor iedere danser of danseres. Leren luisteren naar de muziek en in plaats van alleen de pasjes doen, leren een verhaal vertellen met het dansen. In deze les word je na een goede warming up en stretchserie uitgedaagd om op een andere manier te luisteren naar muziek en harde en zachte bewegingen te onderscheiden van elkaar. Ook zullen iedere les diverse danstechnieken centraal staan die belangrijk zijn om je als danser steeds te blijven ontwikkelen.

Modern Jazz/Streetdance

Wij hebben een combinatie les gemaakt van 2 dansstijlen: jazzdans en streetdance. Voor iedere danser is techniek heel belangrijk voor de ontwikkeling én is het de basis om een goede danser te worden. Maar tegenwoordig mag in een les 'stoer dansen' natuurlijk niet ontbreken! We starten we met een warming up, stretch en techniek oefening. Daarnaast leren wij de dansers te letten op houding, uitstraling en presentatie. Leuke muziek, dansplezier en de dansers stimuleren om te groeien op alle vlakken.

Commercial Dance
Altijd al willen dansen als Beyonce? Dan is Commercial Dance echt iets voor jou. Het is uitdagend, sexy en vooral ontzettend leuk om te doen.

foto: docente Jamy Joy (fotograaf: Rene de Haan)