Modern

Techniek is de basis voor iedere danser of danseres. Leren luisteren naar de muziek en in plaats van alleen de pasjes doen, leren een verhaal vertellen met het dansen. In deze les word je na een goede warming up en stretchserie uitgedaagd om op een andere manier te luisteren naar muziek en harde en zachte bewegingen te onderscheiden van elkaar. Ook zullen iedere les diverse danstechnieken centraal staan die belangrijk zijn om je als danser steeds te blijven ontwikkelen.

Modern Jazz/Streetdance

Wij hebben een combinatie les gemaakt van 2 dansstijlen: jazzdans en streetdance. Voor iedere danser is techniek heel belangrijk voor de ontwikkeling én is het de basis om een goede danser te worden. Maar tegenwoordig mag in een les 'stoer dansen' natuurlijk niet ontbreken! We starten we met een warming up, stretch en techniek oefening. Daarnaast leren wij de dansers te letten op houding, uitstraling en presentatie. Leuke muziek, dansplezier en de dansers stimuleren om te groeien op alle vlakken.

Commercial Dance
Altijd al willen dansen als Beyonce? Dan is Commercial Dance echt iets voor jou. Het is uitdagend, sexy en vooral ontzettend leuk om te doen.

foto: docente Jamy Joy (fotograaf: Rene de Haan)

Hulp bij inschrijven

Wij werken met software van StudioCloud. Hieronder vindt u stapsgewijs hoe in de inschrijvingsprocedure gaat.

  1. Vul de volledige geboortedatum in (vergeet niet het jaartal aan te passen). Klik op de maand en/of het jaartal om deze aan te passen;
  2. De website maakt nu een selectie van cursussen in deze leeftijdscategorie. Dat is een lange lijst, omdat wij een groot aanbod hebben. U kunt het 'schuifje' aanzetten bij de cursus(sen) die u wilt volgen;
  3. Daarna scrollt u naar beneden om de persoonsgegevens in te vullen;
  4. Tenslotte vult u in op welke wijze u wilt betalen. Dat kan via automatische incasso, dat onze voorkeur heeft, of via een factuur. U kunt kiezen uit betaling ineens of in termijnen. De prijs die vermeld wordt zijn voor volwassenen. Bij de meeste cursussen is er een speciaal tarief voor jongeren en studenten. Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/prijzen voor het overzicht van alle prijzen.
  5. U ontvangt een e-mail, zodra de inschrijving is afgerond. Na inschrijving kunt u op mijn.dansschool-wesseling.nl kijken of alles klopt.

    Ga naar mijn.dansschool-wesseling.nl/Inschrijven om in te schrijven.