Salsa, Bachata en Zouk

Onze dansschool werkt samen met andere dansscholen of docenten om de beste danslessen te kunnen verzorgen. Voor de Salsa, Bachata en Zouk werken wij met docenten Lorenzo Tjon en Wendy. Zij zijn o.a. ook werkzaam bij DA Dance Studio en Dos Bailadores. Er is veel aandacht voor techniek, maar plezier staat voorop.

Salsa
In onze dansschool wordt de LA Style on 1 geleerd. De LA Style is de meeste gedanste Salsastijl in Nederland. Bij deze stijl start je op tel 1 van de maat. Er is meer aandacht voor techniek, dubbele en zelfs driedubbele draaien en er is aandacht voor Lady-Styling.

Bachata
De Bachata komt uit de Dominicaanse Republiek. De meeste mensen starten met het leren van Bachata als ze de basis van de Salsa eenmaal te pakken hebben. Toch is het geen enkel probleem om zonder enige basis de Bachata te leren. Op dit moment worden er in onze dansschool (nog) geen Bachata lessen gegeven. Er worden wel maandelijk Salsa/Bachata feesten georganiseerd.

Braziliaanse Zouk
Zouk is een sensuele partnerdans met roots in Lambada en Samba de Gaffieira. Door de jaren heen heeft Zouk zich internationaal ontwikkeld als een van de meest veelzijdige partnerdansen, waarbij flow en verbinding de belangrijkste aspecten zijn. 


Docent Lorenzo met showpartner Laili