Salsa, Bachata en Zouk

Onze dansschool werkt samen met andere dansscholen of docenten om de beste danslessen te kunnen verzorgen. Voor de Salsa, Bachata en Zouk werken wij met docenten Lorenzo Tjon en Wendy. Zij zijn o.a. ook werkzaam bij DA Dance Studio en Dos Bailadores. Er is veel aandacht voor techniek, maar plezier staat voorop.

Salsa
In onze dansschool wordt de LA Style on 1 geleerd. De LA Style is de meeste gedanste Salsastijl in Nederland. Bij deze stijl start je op tel 1 van de maat. Er is meer aandacht voor techniek, dubbele en zelfs driedubbele draaien en er is aandacht voor Lady-Styling.

Bachata
De Bachata komt uit de Dominicaanse Republiek. De meeste mensen starten met het leren van Bachata als ze de basis van de Salsa eenmaal te pakken hebben. Toch is het geen enkel probleem om zonder enige basis de Bachata te leren. Op dit moment worden er in onze dansschool (nog) geen Bachata lessen gegeven. Er worden wel maandelijk Salsa/Bachata feesten georganiseerd.

Braziliaanse Zouk
Zouk is een sensuele partnerdans met roots in Lambada en Samba de Gaffieira. Door de jaren heen heeft Zouk zich internationaal ontwikkeld als een van de meest veelzijdige partnerdansen, waarbij flow en verbinding de belangrijkste aspecten zijn. 


Docent Lorenzo met showpartner Laili

Hulp bij inschrijven

Wij werken met software van StudioCloud. Hieronder vindt u stapsgewijs hoe in de inschrijvingsprocedure gaat.

  1. Vul de volledige geboortedatum in (vergeet niet het jaartal aan te passen). Klik op de maand en/of het jaartal om deze aan te passen;
  2. De website maakt nu een selectie van cursussen in deze leeftijdscategorie. Dat is een lange lijst, omdat wij een groot aanbod hebben. U kunt het 'schuifje' aanzetten bij de cursus(sen) die u wilt volgen;
  3. Daarna scrollt u naar beneden om de persoonsgegevens in te vullen;
  4. Tenslotte vult u in op welke wijze u wilt betalen. Dat kan via automatische incasso, dat onze voorkeur heeft, of via een factuur. U kunt kiezen uit betaling ineens of in termijnen. De prijs die vermeld wordt zijn voor volwassenen. Bij de meeste cursussen is er een speciaal tarief voor jongeren en studenten. Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/prijzen voor het overzicht van alle prijzen.
  5. U ontvangt een e-mail, zodra de inschrijving is afgerond. Na inschrijving kunt u op mijn.dansschool-wesseling.nl kijken of alles klopt.

    Ga naar mijn.dansschool-wesseling.nl/Inschrijven om in te schrijven.