Nieuwe cursussen

Een aantal keer per jaar starten wij met nieuwe danscursussen, wij noemen dat periodes. In september start het merendeel van de cursussen. Vervolgens starten er nog nieuwe cursussen in januari en het voorjaar.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u het contactformulier gebruiken.

Hieronder vind je een overzicht van alle cursussen, die op dit moment ingepland zijn. Het overzicht is ingedeeld naar lesdagen en tijden. Je kan de zoekregel gebruiken om het overzicht te filteren. Je kan zoeken naar dansstijl, dag en docent.

Het inschrijven is per persoon. Als samen met uw partner op dansles komt, dan moet u dus voor beide personen een inschrijfformulier invullen. 

Inschrijven

U kunt beste inschrijven via de website. Alle gegevens worden dan automatisch in onze ledenadministratie verwerkt. Mocht dit niet lukken dan kunt u een inschrijfformulier downloaden. U kunt het ingevulde formulier opsturen of langsbrengen. Een goede foto van het formulier kunt u ook via whatsapp versturen. Op de pagina prijzen vind je alle informatie over de kosten per persoon.

Privacyverklaring

In onze privacyverklaring kan je lezen hoe wij om gaan met jouw persoonsgegevens.

Hulp bij inschrijven

Wij werken met software van StudioCloud. Hieronder vindt u stapsgewijs hoe in de inschrijvingsprocedure gaat.

  1. Vul de volledige geboortedatum in (vergeet niet het jaartal aan te passen). Klik op de maand en/of het jaartal om deze aan te passen;
  2. De website maakt nu een selectie van cursussen in deze leeftijdscategorie. Dat is een lange lijst, omdat wij een groot aanbod hebben. U kunt het 'schuifje' aanzetten bij de cursus(sen) die u wilt volgen;
  3. Daarna scrollt u naar beneden om de persoonsgegevens in te vullen;
  4. Tenslotte vult u in op welke wijze u wilt betalen. Dat kan via automatische incasso, dat onze voorkeur heeft, of via een factuur. U kunt kiezen uit betaling ineens of in termijnen. De prijs die vermeld wordt zijn voor volwassenen. Bij de meeste cursussen is er een speciaal tarief voor jongeren en studenten. Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/prijzen voor het overzicht van alle prijzen.
  5. U ontvangt een e-mail, zodra de inschrijving is afgerond. Na inschrijving kunt u op mijn.dansschool-wesseling.nl kijken of alles klopt.

    Ga naar mijn.dansschool-wesseling.nl/Inschrijven om in te schrijven.