Update: Covid-19

Informatie binnen dansen

Sinds 19 mei mag onze dansschool weer open. Op www.dansondernemers.nl kan je het basisprotocol voor de danssector lezen. Inmiddels zijn de regels zover versoepeld dat het binnen de dansschool zo goed als normaal is. Er mogen op dit moment maximaal 50 mensen in een zaal en tijdens het dansen mag de 1,5 meter losgelaten worden. Vanaf 26 juni mogen we weer gebruikt maken van 100% van onze capaciteit zolang we de 1,5 meter kunnen waarborgen. Tijdens het dansen mag de 1,5 meter worden losgelaten. Aangezien onze zalen zo groot zijn kunnen wij weer bijna evenveel gasten ontvangen als voor corona.

Reserveren

Leerlingen en bezoekers moeten vooraf reserveren. Vanaf 1 juli is het niet meer nodig om voor een les te reserveren, tenzij je van lesavond wisselt. In dat geval reserveer je voor de avond waar je naartoe gaat. Voor alle overige activiteiten zoals vrijdansen, practilonga’s en latin sundays, moet vooraf via www.dansschool-wesseling.nl/agenda gereserveerd worden.

Ventilatie

Onze dansschool is uitgerust met een uitstekend ventilatie systeem. Onze zalen worden constant voorzien van verse buitenlucht. In de koude maanden wordt deze lucht voorverwarmd.

Mondkapjes plicht vervalt vanaf 26 juni

Op dinsdag 1 december is de mondkapjes plicht ingegaan. Ook de dansscholen worden gezien als publiek toegankelijke binnenruimtes en wij moeten hier ook aan voldoen. Vanaf 26 juni vervalt de plicht om een mondkapje te dragen, dat geldt ook voor bezoekers van de dansschool.

Translate ยป