Dansles in Vlaardingen

Dansschool Wesseling is al meer dan 80 jaar een begrip in Nederland. In 2017 is een nieuwe dansschool geopend met de grootste danszaal van Nederland. In totaal zijn er 3 zalen waar wij lesgeven in meer dan 15 verschillende dansstijlen. Er zijn lessen voor alle leeftijden en niveau’s.

Dansschool Wesseling in Delft is centraal gelegen tussen de gemeenten Den Haag en Rotterdam. Vanuit Vlaardingen is de dansschool via de A4 en afslag Den Hoorn makkelijk te vinden en nog geen 15 minuten rijden en met het openbaar vervoer 35 minuten. Wij beschikken over een eigen parkeerterrein, waar je gratis kan parkeren.

In onze dansschool werken ca. 20 dansdocenten die gespecialiseerd zijn in de dansstijl die zij lesgeven. Er wordt o.a. les gegeven in Stijldansen (Ballroom & Latin), Salsa, Argentijnse Tango, Lindy Hop, Hip Hop, Streetdance, Modern Jazz, Ballet, Commercial, Afro Dance en Kleuter dans. Meer informatie over de verschillende danscursussen vind je hier.

Dansschool Wesseling is ook de plek om een avondje uit te gaan. Wij organiseren dansfeesten in o.a. stijldansen, salsa, bachata, zouk, kizomba, lindy hop en argentijnse tango. Op www.dansschool-wesseling.nl/agenda vind je onze uitagenda.