Groepsles wedstrijddansen Ballroom & Latin

Op zaterdag ochtend hebben wij een groepsles voor wedstrijddansers, ook wel Sportdans les genoemd. Zij worden begeleid door onze eigen trainers en gastdocenten. Een groepsles bestaat uit een lecture en begeleid trainen.

De ene week wordt er Latin gedaan en de volgende week ballroom.

Als gastdocenten komen o.a. Euvgenia Parakhina, Ciccio en Jasmijn, Zef en Larissa, Frank en Laura, Oskar en Rozetta.

7 januari Latin met Stefan en Eline tijdens het Stadsbal

Wil je meer weten over deze groepslessen, neem dan even contact met ons op per e-mail.

Privé-lessen voor wedstrijddansers

In onze school worden privé-lessen voor wedstrijddansers gegeven door verschillende trainers uit binnen- en buitenland. Voor een afspraak met een van deze trainers kunt u contact opnemen met bart@dansschool-wesseling.nl.

Voor zowel ballroom als latin kunt u een afspraak maken met Bart Wesseling, bart@dansschool-wesseling.nl. De prijzen van een privé-les variëren, afhankelijk van de docent.

Wedstrijdtraining

In onze prachtige locatie beschikken we over een zeer grote dansvloer. Deze vloer zal ook zeker gebruikt worden voor wedstrijden en wedstrijdtraining. Heb je interesse in trainen in Delft, meld je dan aan voor de Whatsapp groep.
We houden je dan op de hoogte van de trainingstijden, lectures en workshops.

Trainingen

Een training kost € 5 per persoon.
De training is voordeliger met een trainingskaart.
Een trainingskaart kan je aanvragen door het dit formulier in te vullen.

Houd deze website in de gaten, want er kunnen wijzigingen plaatsvinden. Alle wijzigingen worden via Whatsapp doorgegeven. Wil je aan de Whatsapp lijst toegevoegd worden, stuur dan een bericht naar 0152122720.

Prinsenstad Trophy

In november organiseren wij een landelijke NADB wedstrijd. De beste dansparen uit Nederland komen naar Delft om aan deze wedstrijd deel te nemen. Er zijn verschillende categorieën op basis van niveau en leeftijd. Dit jaar hebben we zelfs het NK Showdance. Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/prinsenstadtrophy voor meer informatie.

Deelnemers kunnen zich aanmelden via de website van de NADB.

19 maart NVAD Wil van Roessel Memorial Trophy
16 april NDO wedstrijd