Nieuwsberichten

Avond Lockdown

Vanaf zondag 28 november geldt er een avond lockdown vanaf 17.00 uur, ook voor onze dansschool. We doen ons best om zoveel mogelijk lessen te verplaatsen naar een tijdstip voor 17.00 uur of naar het weekend. Helaas is dat niet voor alle cursussen mogelijk. Kijk hieronder wat het voor jouw cursus betekent.

Stijldansen Voor de leerlingen van de stijldanscursussen hebben we een lockdown rooster gemaakt. Deze gaan we wekelijks inplannen, zodat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen. Op mijn.dansschool-wesseling.nl bij “Reserveren” kan het rooster vinden. Graag per persoon reserveren.

Het Senioren dansen op donderdagmiddag en het vrijdansen op zondagmiddag gaat gewoon door.

Argentijnse Tango De leerlingen van de dinsdag hebben nog 1 les te goed van de huidige cursus. We gaan deze op zondag 5 december inplannen: 11.00 uur Beginners 12.00 uur Intermediate 13.00 uur Advanced

Lindy Hop De Lindy Hop cursussen worden uitgesteld tot 9 januari.

Salsa De laatste les voor Salsa wordt gegeven op zondag 12 december: 11.00 uur Beginners 12.00 uur Improvers

Zumba De Zumba les wordt verplaatst naar zondag om 15.30 uur.

Salsation De vrijdag les van Salsation komt te vervallen. Alle leerlingen mogen meedoen met de les op zondag om 11.00 uur. Diegene die normaal gesproken op vrijdag en zondag dansen, betalen de komende weken voor 1 les.

Dansplaats De lessen van Chris, Nancy, Cheyenne, Nora en Celine worden waar mogelijk verplaatst. We zijn hier nog mee bezig om dat voor elkaar te krijgen. We proberen zoveel mogelijk live les te geven, als het echt niet anders kan is een online les ook een mogelijkheid. Het kan zijn dat het niet voor alle cursussen gaat lukken, omdat bijvoorbeeld de docent niet kan. In dat geval zullen we het lesgeld bevriezen en geen factuur sturen. We brengen alle groepen zo snel mogelijk op de hoogte via de Whatsapp groepen. Zit je nog niet in de Whatsapp groep van jouw les? Stuur ons dan even een mail of whatsapp bericht.

Strengere maatregelen, danslessen gaan door

Helaas lopen de besmettingscijfers op en heeft het kabinet besloten om strengere maatregelen te nemen. Voor ons als dansschool valt het gelukkig mee. De danslessen kunnen gewoon doorgaan. We kiezen er wel voor om de komende 2 weekenden geen dansavonden te organiseren. We verplaatsen het vrijdansen (stijldansen) naar de middag.

We moeten iedereen vanaf 18 jaar en ouder controleren op het Corona Toegangsbewijs (QR code). Dat moet iedere keer weer opnieuw.

Nieuwe kleuterdans cursus

Op vrijdag 8 oktober start er een nieuwe danscursus voor kleuters. Spelenderwijs leren dansen onder leiding van juf Celine. Na deze cursus kunnen de kinderen kiezen voor een dansstijl, of dat nou ballet, jazz, streetdance of hip hop is, maakt niet uit. De basis is alvast gelegd. Kijk hier voor meer informatie en inschrijven.

De Dansmarathon

Op zaterdag 16 oktober organiseren wij een mini-Dansmarathon van 13 uur. Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/dansmarathon voor meer informatie.

Nieuw! Salsation

Salsation is een nieuwe rage uit de dans- en fitnesswereld. Het is fun en verslavend, een echte dansworkout. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende muziek- en dansstijlen.

Salsa  (saus van verschillende ritmes, culturen, stijlen en dansen) + Sensation = Salsation

Kijk voor meer informatie op www.dansschool-wesseling.nl/inschrijven/salsation/

 

Eindelijk weer een Danstest

De afgelopen twee jaar is het niet gelukt om een Danstest te organiseren. De corona maatregelen waren te beperkend om dit mogelijk te maken. Met de huidige situatie en de versoepelingen die voor 25 september gepland staan, is het wel mogelijk. Op zondag 26 september sluiten we het seizoen af met de Danstest.

Stijldans leerlingen kunnen hieraan deelnemen en een diploma verdienen. Het is een soort examen, maar dan leuk. Wij vinden de Danstest altijd een van de leukste en gezelligste avonden van het seizoen.

De uitslag: Danstest 2021 – Cijfers

Nieuwe kledinglijn

Er is een nieuwe kledinglijn voor het nieuwe seizoen. Hoge kwaliteit shirts en truien in nieuwe trendy kleuren. Bestellen doe je via de webshop. Of vraag even of de dansschool of we jouw maat toevallig op voorraad hebben.

Latin Sunday

Dansschool Wesseling en TotallyLatin slaan de handen ineen. Samen gaan we ervoor zorgen dat de latin dansers weer kunnen dansen in een mooie zaal en met de beste muziek. Iedere maand is is er weer een Latin Sunday met een mix van Salsa, Bachata en Zouk. De middag begint met een workshop verzorgt door TotallyLatin en daarna gaat een wisselende DJ ervoor zorgen dat iedereen een goede middag heeft. Op www.dansschool-wesseling.nl/huisregels vind je informatie over de regels die gelden voor deze Latin Sundays.

Reserveren is verplicht via www.dansschool-wesseling.nl/agenda.

Cultuurclub van het jaar

De stemperiode is afgelopen en de stemmen zijn geteld. Dansschool Wesseling is gemeentewinnaar in Delft en Cultuurclub van het jaar. Wij mogen met trots deze titel een jaar lang uitdragen.

Openingsdans

Gaan jullie binnenkort trouwen? Naar onze bescheiden mening is een bruiloft pas geslaagd als er een mooie openingsdans gedaan is. Wij willen jullie daar graag bij helpen. Jaarlijks geven wij aan ongeveer 80 bruidsparen les.

Gemiddeld nemen zij 4 of 5 privé-lessen om een op maat gemaakte dans te leren. Meestal is een liedje het uitgangspunt voor de dans. Als jullie daar zelf nog geen idee over hebben, dan kunnen wij helpen bij de keuze.

Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@dansschool-wesseling.nl.

Translate »