AGENDA (deze week)


1E KERSTBAL MET ORKEST
19    20.00-00.00
2E KERSTBAL MET ORKEST
20    19.00-23.00
NIEUWJAARSBAL
2    20.00-00.00
Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/agenda voor de complete agenda.

Wilt u iets vragen?
 


Adres
Buitenwatersloot 327, Delft

Buiten dansen, het rooster

Vanaf maandag gaan wij starten met buiten dansen voor onze leerlingen t/m 18 jaar. Hieraan zijn strenge regels verbonden. Het is verplicht om je vooraf aan te melden voor een les, omdat we maximaal 10 deelnemers per les mogen hebben. Klik hier voor het rooster.

Lees hier wat de regels zijn: Protocolbuitendansen.pdf

Nieuw seizoen

Normaal gesproken maken wij in mei het rooster voor het volgend seizoen bekend. Door de onzekerheden i.v.m. de Corona pandemie hebben we hier iets langer mee gewacht. We weten op dit moment nog niet of we vanaf september weer 'normaal' kunnen beginnen. Toch zijn we gaan plannen en hebben we het rooster voor het seizoen 2020/2021 gemaakt.

Corona update

Helaas is het nog steeds niet toegestaan om de dansschool te openen. We mogen wel buiten dansles geven, maar dat is erg beperkt. We hebben goede hoop dat we nog in de zomer lessen kunnen geven. Wij hebben ons samen met meer dan 1.400 dansondernemers verenigigd onder het platform www.dansondernemers.nl en er is op 11 mei een protocol ingediend bij de overheid.

Jeugd Fonds

Uw zoon of dochter wil op dansles. Maar u heeft geen idee waar u het geld vandaan moet halen. Misschien kan het Jeugdcultuurfonds helpen

Nieuwe website

Zoals je misschien is opgevallen, we hebben een nieuwe website. We merkten dat steeds meer bezoekers van onze website, dat met een mobiele telefoon doen. Onze website was hier al geschikt voor, maar het nieuwe ontwerp is nog gebruiksvriendelijker.

Op zondag 31 mei wordt krijgen we een update van StudioCloud, de software die wij gebruiken voor inschrijven en mijn.dansschool-wesseling.nl. Op die dag zal een deel van de website niet werken.

Dansschoenen

Op onze dansschool zijn dansschoenen te koop en te bestellen van de merken Diamant, International (IDS), Supadance, Paso de Fuego en Mi Sueno. Deze merken maken stijldansschoenen, tangoschoenen en salsaschoenen.

Tangotoppers in Delft

Carlos en Mirella zijn al twee jaar lid van ons docententeam en geven Argentijnse Tango lessen op dinsdag. Zij Europees Kampioen en finalisten op de Wereldkampioenschappen, kortom een eer om deze toppers in huis te hebben.

Instromen

Heeft u al eerder gedanst bij ons of bij een andere dansschool? Dan kunnen wij u adviseren welke cursus voor u het beste geschikt. Neem in ieder geval even contact om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Dansen in Corona tijd

Nu het niet mogelijk is om te dansen in onze dansschool hebben wij video instructies gemaakt. We proberen voor iedere cursus video's te maken. Helaas is dat niet zo eenvoudig, omdat sommige docenten niet naar de dansschool kunnen komen en ook thuis niks op kunnen nemen. Toch doen wij ons uiterste best om iedereen te laten bewegen, zodat we (hopelijk snel) de draad weer op kunnen pakken. Alle video's worden gedeeld in mijn.dansschool-wesseling.nl.

Wanneer zijn de vakanties?

In de schoolvakanties wordt er geen les gegeven. Op www.dansschool-wesseling.nl/vakanties vind je een overzicht met de vakanties. Heel soms wordt er voor een cursus een uitzondering gemaakt. Dit zal dan met de docent besproken worden.

Dansschool Wesseling Kleding

In samenwerking met kleding drukkerij TheOven hebben wij een kledinglijn samengesteld. Deze kleding is te bestellen via een webshop. We hebben gekozen voor kwaliteit en draagbaarheid. 

"Best studio in whole world"

Onlangs waren de Wereldkampioenen Argentijnse Tango Juan Malizia en Manuela Rossi bij ons. Ze kwamen prive-lessen geven en hebben getraind met Carlos en Mirella. Ook deze Wereldkampioenen zijn onder de indruk van onze dansschool. Juan schreef op facebook:

"Best Studio in Whole World!!!! We Love Wesseling!!!!!"

Sponsoren gezocht

Maandelijks brengen wij onze uitagenda uit. Deze wordt verspreid op 100 locaties in Delft en in onze dansschool. In de uitagenda staat informatie over onze cursussen en over de activiteiten in het weekend. Om deze folder mogelijk te maken krijgen wij steun van bedrijven die adverteren. Voor een klein bedrag kunt u adverteren. Bent u geïnteresseerd? Neem dan even contact op met bart@dansschool-wesseling.nl.

Delft eert dansicoon Rita Slob

In de loop van de afgelopen jaren is het aantal vlieguren op de dansvloer wat afgenomen. Waar ze voorheen avond na avond de sterren van de hemel danste als professioneel ballroomdanser, bezorgt ze tegenwoordig vooral anderen een leuke tijd op de dansvloer. Maar op zaterdag 20 oktober 2018 is de 75-jarige Delftse Rita van der Bie-Slob weer even de koningin van het bal. Te midden van familie, (oud-) leerlingen en collega’s heeft de Delftse burgemeester Marja van Bijsterveldt haar benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, vanwege haar bijzondere diensten voor de samenleving. Dat gebeurde tijdens een feestelijke balavond, waarmee Dansschool Wesseling haar heeft geëerd.

foto gemaakt door Fred Nijs

Fotografie en privacy

Binnen onze dansschool worden regelmatig foto's en video-opnames gemaakt. Tot voor kort was dit geen probleem. Onlangs is de nieuwe privacy wet (AVG) in werking gegaan en nu is het allemaal niet meer zo vanzelfsprekend.

© Bart Wesseling design 2018