AGENDA


DANSCAFE STIJLDANSEN
29 SEP ZATERDAG  20.30-23.00 UUR
LATIN SUNDAY
30 SEP ZONDAG  14.30-17.30 UUR
LINE DANCE MIDDAG
30 SEP ZONDAG  14.30-17.30 UUR
Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/agenda voor de complete agenda.
Adres
Buitenwatersloot 327, Delft

Cursusinformatie

Het cursusaanbod is groot, er zijn lessen in meer dan 15 verschillende dansstijlen. In september start het merendeel van de cursussen. Vervolgens zijn er nieuwe cursussen in januari en in het voorjaar. Op onze website staat altijd het meest actuele overzicht.

Ga naar het cursusaanbod

Tangotoppers in Delft

Carlos en Mirella sluiten zich aan bij ons docententeam en gaan Argentijnse Tango lessen geven op dinsdag.

Dansschool Wesseling Kleding

In samenwerking met kleding drukkerij TheOven hebben wij een kledinglijn samengesteld. Deze kleding is te bestellen via een webshop. We hebben gekozen voor kwaliteit en draagbaarheid. 

Dansen in de zomer

In de zomermaanden zijn wij geopend op zondag voor de zomercursus Salsa en voor het Danscafe Stijldansen. Het Danscafe begint om 20.30 uur tot 23.00 uur. Iedereen, die kan stijldansen, is van harte welkom.

Op onze dansschool zijn dansschoenen te koop en te bestellen van de merken Diamant, Supadance, Paso de Fuego en Mi Sueno.

Leer de Openingsdans

Trouwen is een unieke gebeurtenis in jullie leven. Een speciaal moment tijdens jullie trouwdag is de openingsdans. Het is het moment om te stralen en te dansen terwijl alle ogen op jullie gericht zijn. Dansschool Wesseling is gespecialiseerd in het begeleiden van bruidsparen bij het instuderen van de openingsdans.

LEUKE DANSFEESTEN IN VERSCHILLENDE STIJLEN


In het weekend is er altijd wat te doen. Er zijn dansavonden voor Stijldansen, Salsa, Bachata, Zouk, Lindyhop en Argentijnse Tango.
Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/agenda voor het programma.|

 

Wanneer zijn de vakanties?

In de schoolvakanties wordt er geen les gegeven. Op www.dansschool-wesseling.nl/vakanties vind je een overzicht met de vakanties. Heel soms wordt er voor een cursus een uitzondering gemaakt. Dit zal dan met de docent besproken worden.

Breakdance met H3C

Met ingang van het nieuwe seizoen gaan wij een samenwerking aan met het Haagse Hip Hop Centrum (H3C). Zij gaan Breakdance lessen geven aan kinderen vanaf 5 jaar.

Dr Bernard & his Swing Cats

De 9e editie van Stadsbal Delft wordt extra speciaal door een live-optreden van Dr Bernard & his Swing Cats.

Stadsbal Delft, het leukste feest van het jaar

Op zaterdag 22 september organiseren Theater de Veste en Dansschool Wesseling alweer de 9e editie van het succesvolle Stadsbal Delft. Deze 9e editie staat in het teken van ballroom/latin (stijldansen), salsa/bachata/zouk/kizomba én Lindyhop. 

15 dansstijlen

De tijd dat er bij Dansschool Wesseling alleen Stijldansen werd geleerd is al lang voorbij. Op dit moment wordt er in meer dan 15 verschillende dansstijlen les gegeven.

Sponsoren gezocht

Maandelijks brengen wij onze uitagenda uit. Deze wordt verspreid op 100 locaties in Delft en in onze dansschool. In de uitagenda staat informatie over onze cursussen en over de activiteiten in het weekend. Om deze folder mogelijk te maken krijgen wij steun van bedrijven die adverteren. Voor een klein bedrag kunt u adverteren. Bent u geïnteresseerd? Neem dan even contact op met bart@dansschool-wesseling.nl.

Fotografie en privacy

Binnen onze dansschool worden regelmatig foto's en video-opnames gemaakt. Tot voor kort was dit geen probleem. Onlangs is de nieuwe privacy wet (AVG) in werking gegaan en nu is het allemaal niet meer zo vanzelfsprekend.

Dansplaats Delft is een onderdeel van Dansschool Wesseling met cursussen in Peuterdans, Kleuterdans, Modern, Hip Hop, Streetdance, Modern Jazz, Musical Jazz en meer.

 

 

Inschrijven voor een cursus

Via de website kunt u 24 uur per dag inschrijven.

Openingstijden Buitenwatersloot:
Overdag zijn wij geopend op afspraak. Via www.dansschool-wesseling.nl/contact kunt u een afspraak maken.

In de maand september gaan wij weer beginnen met lessen en zijn wij meestal in de avond geopend. Informeer vooraf of u langs kunt komen.
Tijdens dansavonden (zie agenda)

Overdag zijn wij beperkt open. Meestal zijn wij in de ochtend aanwezig en bereikbaar op 015-2122720.

Als wij niet bereikbaar zijn dan kunt u ons mailen of whatsappen.

 

U kunt dan langskomen voor informatie en inschrijven. U kunt ons mailen op info@dansschool-wesseling.nl. U krijgt binnen een dag antwoord..

Informatie over proeflessen vindt u hier.
Er zijn danscursussen voor alle leeftijdscategorieën.

Parkeren
Wij beschikken over een eigen parkeerterrein met ruimte voor ca. 60 auto's. U kunt hier gratis parkeren. In de avond en in het weekend mogen wij ook gebruik maken van de parkeerplaatsen van onze buren IQ Events en Centwerk/Naaktgeboren.

Betalingsregeling
Bij het inschrijven voor een cursus kunt u bij veel cursussen aangeven of u in een keer of in termijnen wilt betalen. Voor het betalen in termijnen worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Geen danspartner
Voor een paren danscursus moet u samen met een danspartner inschrijven. Heeft u geen danspartner, vul dan het danspartner gezocht formulier in. 

Privacyverklaring
In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

© Bart Wesseling design 2015