Informatie voor dansplaats leerlingen

Wat was dit een jaar om snel te vergeten. Gelukkig hebben toch nog veel les kunnen geven, soms online, soms buiten en nu gelukkig ook weer binnen. We zijn erg trots op onze docenten en leerlingen dat jullie deze zware tijd zijn blijven dansen. Het seizoen loopt al tegen het einde en helaas kunnen we dit seizoen geen voorstelling geven. In de theaters mag nog te weinig publiek en we hebben ook te weinig tijd gehad om ons goed voor te bereiden. We gaan dit volgens seizoen allemaal inhalen.

Het seizoen loopt in principe tot en met 30 juni. Er zijn echter nog een paar cursussen die een les te goed hebben. We hebben daarom besloten om door te gaan tot en met dinsdag 6 juli.

Volgend seizoen

Wij hebben iedereen inmiddels al aangemeld voor het nieuwe seizoen. In mijn.dansschool-wesseling.nl en dan bij “volgend seizoen” kan je controleren of we dat goed gedaan hebben. Klopt er iets niet of wil je liever een andere cursus, of misschien een extra cursus, laat het ons weten via e-mail of whatsapp.

Aanpassingen rooster 2021/2022

Deze lestijden voor de lessen van Chris op woensdag zijn aangepast. Door deze aanpassing kunnen  we meer groepen in de grote zaal laten dansen.
17.00 uur Afrodance 12+
18.00 uur Afrodance 17+
19.00 uur Modern Jazz 17+
20.00 uur Modern Jazz 30+
21.00 uur Selectie Chris

Er zijn ook twee nieuwe lessen ingepland.

donderdag 16.00 uur Streetdance 6+ (Nora)
vrijdag 18.00 uur Musical/Showdans 9+ (Celine)

Audities

Op woensdag 30 juni is er een auditie voor kinderen vanaf 9 jaar. Tijdens de auditie gaat juf Lisa kijken welke kinderen er in aanmerking komen voor de selectiegroep. Voor de selectiegroep van Chris voor 18+ zijn we ook op zoek naar talenten. Ben jij benieuwd of jij in aanmerking komt voor zijn selectiegroep? Stuur ons een mail of whatsapp bericht.