Informatie voor stijldans cursisten

We mogen weer

Het ziet er nu echt naar uit dat we vanaf 18 mei weer open mogen. Het kabinet heeft dit op 10 mei aangekondigd met een voorbehoud dat de cijfers blijven afnemen. Het betekent wel dat wij ons alvast kunnen voorbereiden op het herstarten van het seizoen. 

We mogen open onder een aantal voorwaarden en dat komt neer op ongeveer dezelfde situatie als voor onze sluiting op 15 december. Vanaf nu kunnen jullie alweer reserveren voor een les. Er mogen maximaal 30 mensen in een zaal, dus we hanteren weer het schema met 10 minuten ruimte tussen de lessen. Via mijn.dansschool-wesseling.nl kunnen jullie reserveren. De lestijden zijn al aangepast naar deze situatie.

Wees niet bang dat je niks meer weet, want we hebben allemaal al lang niet meer gedanst. Iedereen kan komen, wij zorgen ervoor dat jullie weer opgefrist worden, voordat we verder gaan. Geef niet op!

We gaan de komende week een planning maken voor de lessen. Om voldoende lessen te kunnen geven worden er ook lessen in de zomermaanden gegeven. Uit de enquete bleek dat bijna iedereen hiermee akkoord ging. We gaan ook kijken hoe wij jullie zoveel mogelijk lessen kunnen geven en op welke andere wijze wij jullie tegemoet kunnen komen.

Buiten dansen

Deze week zullen we nog op vrijdag en zondag buiten dansen op het kunstgrasveld van korfbalvereniging Excelsior. Deze vereniging ligt aan de rand van het Delftse Hout. We willen aanstaande zondag starten.

We hebben 3 lessen ingepland voor 28 personen per les.  Jullie kunnen eenvoudig reserveren via onze webapp op mijn.dansschool-wesseling.nl. Reserveren is verplicht.

Vrijdag
19.00 uur Beginners, 2e en 3e jaars
20.00 uur 4e jaars, Trendclub 1, 2 en 3

Zondag
13.00 uur Beginners en 2e jaars
14.00 uur 3e en 4e jaars
15.00 uur Trendclub 1, 2 en 3

Korfbalvereniging Excelsior
Bieslandsepad 14 Delft

Reserveren

Ga naar mijn.dansschool-wesseling.nl
Login met lidnummer en wachtwoord
Ga naar 'Reserveren'
Kies 'nieuwe reservering maken'
Maak een keuze, kies een datum en klik op reserveren