Stadbal Delft - Zaterdag 20 januari 2024

stadsbal

Op zaterdag 20 januari wordt Delft opgeschud door het Stadsbal Delft, georganiseerd door Dansschool Wesseling en Theater de Veste. Dit belooft een groots feest te worden met voor ieder wat wils.

Dit jaar wordt het Stadsbal extra speciaal met de toevoeging van een heuse Discozaal, waar de klanken van de jaren 70 en 80 tot leven komen. Zelfs als je nog nooit een dansles hebt gevolgd, kun je meedoen en genieten van de opzwepende sfeer op de dansvloer. De disco-muziek zal je in beweging brengen alsof dansen altijd al jouw tweede natuur was.

Maar er is nog meer! In de andere zalen kun je je laten verleiden door de elegantie van het Stijldansen, met gracieuze passen die je meenemen naar romantische tijden. Voor de liefhebbers van Latijnse ritmes is er de Latin Mix, waar je kunt dansen op zwoele klanken.

De workshops zijn bekend. Er is een workshop Stijldansen voor beginners, Salsa voor intermediate (halfgevorderd) en er is een workshop gewijd aan de kunst van het Disco dansen, waar je die iconische moves uit de discotijd kunt leren.

Kortom, het Stadsbal Delft op 20 januari is een evenement dat je niet mag missen. Of je nu een doorgewinterde dansliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een onvergetelijke avond uit, dit feest belooft voor iedereen een avond vol dans, muziek en entertainment te zijn!

Voor de workshops zijn er beperkt aantal tickets beschikbaar. Reserveer nu tickets via Theater de Veste.

Het programma

  • Workshop Stijldansen voor beginners door Bart en Jascha
  • Workshop Disco Moves door Nancy
  • Workshop Salsa voor halfgevorderd (intermediate) door Lorenzo en Laili
  • Show Glenn Feddema & Claudia van der Helm, meervoudig Nederlands Kampioen Latin
 

De Zalen

  • Foyer – Latin Mix (Salsa, Bachata, Zouk, etc.) met DJ Freddy
  • Toneel – Disco 70’s/80’s met Jozua-D van Sound System In Living Colours
  • Theatercafe – Stijldansen met DJ Patrick
glenn en claudia
Berichten toestaan OK Nee bedankt