Stadbal Delft – Zaterdag 7 januari 2023

Ben je op zoek naar een unieke danservaring? Zoek niet verder, want het Stadsbal Delft is dé plek om je danspassie te laten ontbranden!

Op het Stadsbal Delft kun je terecht in drie verschillende zalen, elk met hun eigen dansstijl. Zo is er de zaal voor de liefhebbers van de Argentijnse Tango, met optredens van de Europese Kampioenen in deze dansstijl. Maar ook voor fans van het Stijldansen is er iets te beleven, met optredens van de Nederlandse Kampioenen. Ben je klaar voor de ultieme latinervaring? Dan mag je het latinfeest in de foyer absoluut niet missen! Onze DJ Freddy zal o.a. de beste salsa, bachata en zouk muziek draaien om ervoor te zorgen dat jij de hele avond door kunt dansen. Laat je meevoeren door de heerlijke latinbeats en laat je zorgen achterwege terwijl je jezelf helemaal laat gaan op de dansvloer.

Maar het Stadsbal Delft is niet alleen bedoeld voor de gevorderde dansers onder ons. Er zijn ook workshops voor mensen die graag willen leren dansen (Bachata), of hun dansvaardigheden willen verbeteren (Latin Cha Cha of Argentijnse Tango). En voor degenen die gewoon lekker willen genieten van de muziek en sfeer, zijn er dj’s die de hele avond door de beste beats draaien.

Bovendien is het Stadsbal Delft een perfect uitje voor een avondje uit met vrienden of een leuke date. Het evenement vindt plaats in Theater de Veste, een prachtig gebouw in het hart van Delft. 

En dat is nog niet alles! Tijdens het Stadsbal Delft zijn er ook nog diverse shows, met professionele dansers die hun kunsten laten zien. Zo krijg je een kijkje in de wereld van de professionele dans en kun je inspiratie opdoen voor je eigen danspassie.

Kortom, het Stadsbal Delft is een uniek evenement dat je niet mag missen als je van dansen houdt. Of je nu gevorderd bent of nog aan het leren, er is voor iedereen wat te beleven. Kom langs en laat je meevoeren door de muziek en de dansvloer. We zien je graag op het Stadsbal Delft!

Voor de workshops zijn er beperkt aantal tickets beschikbaar. Reserveer nu tickets via Theater de Veste.

BESTEL TICKETS

Workshops

Stijldansen Latin (Cha Cha) (intermediate/advanced) door Stefan en Eline
Locatie Theatercafé
Argentijnse Tango (intermediate/advanced) door Carlos en Mirella
Locatie podium Theaterzaal (houten vloer)
Bachata (beginners) door DancAmore
Locatie Foyer

Aanvangstijden
19.00 workshops
20.30 uur stadsbal

Prijzen
voorverkoop stadsbal € 10,00
stadsbal & workshop € 18,50

DJ’s

Stijldansen – DJ Patrick Lagas
Argentijnse Tango – DJ Jory Raimo
Salsa/Bachata/Zouk – DJ El Monte (Remie Spanjerberg)