Stadsbal delft

Op zaterdag 21 september is het weer tijd voor het leukste dansfeest van het jaar, het Stadsbal. Dansschool Wesseling en Theater de Veste slaan de handen ineen om weer een geweldig dansspektakel neer te zetten. De avond begint met leuke en leerzame workshops. Daarna komen de DJ’s in actie en kan er gedanst worden in drie verschillende ruimtes, ieder in een eigen dansstijl. Bij deze editie is er een zaal voor Stijldansen, Disco en voor Latin Mix (Salsa, Bachata en Zouk).

We zijn trots om te kunnen vermelden dat het ons wederom gelukt is om de Nederlandse Kampioenen Latin van dit moment uit te nodigen. Sander Daamen en Anna Tovmasyan zijn al enkele jaren de allerbeste latindansers in Nederland. Zij geven een workshop in Latin techniek en later op de avond nog een show.

Na het grote succes van de vorige editie van het Stadsbal hebben we weer gekozen voor een Disco zaal. In deze zaal kan je lekker los gaan op de beste nummers uit de jaren 70, 80 en 90. Je kan ook nog een Disco workshop volgen.

In de Latin Mix zaal zorgt onze bekende DJ Freddy voor de lekkerste dansmuziek in de stijlen Salsa, Bachata en Zouk.

DJ’s

Disco – DJ Ome Steef (foto) – podium theaterzaal
Stijldansen – DJ Patrick – theatercafe
Latin Mix – DJ Freddy – foyer

Ome Steef
Ga je wel eens een avondje uit dan is de kans groot dat je op de deuntjes van Ome Steef hebt staan dansen. Deze Haagse DJ hoor je bij Mama Kelly, Kompaan, het Koorenhuis en nog vele andere Haagse horeca. Als DJ is hij erg lenig in zijn aanbod, het gaat Ome Steef erom dat hij er een feestje van maakt voor het publiek. “Ik draai niet om mijn eigen muziek op te dringen. Ik draai omdat ik geniet van de interactie met het publiek.” (bron: indebuurt)

Tijdsschema

19.00 uur Workshops, let op de niveau’s die bij de workshops vermeld staan.

  • Foyer: Bachata – Marisa Scheulderman (intermediate/advanced niveau)
  • Toneel: Disco – Nancy Loer (alle niveaus)
  • Cafe: Stijldansen Latin – Sander Daamen en Anna Tovmasyan (intermediate/advanced niveau)

20.30 uur Start Stadsbal met 3 zalen

  • Foyer: Latin Mix (Salsa, Bachata en Zouk)
  • Toneel: Disco uit de jaren 70, 80 en 90
  • Cafe: Stijldansen
Berichten toestaan OK Nee bedankt