Voorstelling

Het dansseizoen wordt altijd afgesloten met een voorstelling door onze eigen leerlingen. De afgelopen jaren is het door corona allemaal wat anders gelopen. De voorstelling wordt afwisselen in het theater of in de dansschool georganiseerd. Dit jaar is het weer in de dansschool.

Om alle toeschouwers een plekje te kunnen geven zal er een middag- en avondvoorstelling zijn. Het daarom niet de bedoeling dat iemand twee voorstelling bezoekt. Er zijn per voorstelling 130 zitplaatsen en extra ruimte voor kinderen, die op de grond zitten. Reserveer snel, want op=op.

[vsel event_cat=”showcase”]

Informatie voor leerlingen

Zorg dat je er om 13.00 uur bent. Je krijgt dan uitleg over waar je kan omkleden, wanneer jouw groep aan de beurt is en nog andere belangrijk dingen. Om 14.30 uur begint de voorstelling.
Na de middagvoorstelling kan je naar huis om te eten. Om 19.15 uur moet je dan weer op de dansschool zijn, zodat de voorstelling om 20.00 uur kan beginnen.

Afspraken over kleding en make-up maak je met jouw groep en de docent. Als je daar vragen over hebt kan je de whatsapp groep gebruiken om vragen te stellen.

Informatie voor publiek

De deur (ingang zaal 2) gaat een half uur voor de voorstelling open. Wij hebben een lijst met alle namen van diegene die een kaartje gereserveerd hebben. Als je nog niet betaald hebt kan je bij de ingang met PIN betalen. Als je niet komt opdagen, moet je toch betalen. Voor de volwassenen staan er stoelen, kinderen mogen vooraan op de grond plaatsnemen.

Het is toegestaan om uw eigen kind te filmen. Gebruik hierbij geen lamp of flits en ga niet voor andere ouders staan.