Weer op dansles

Heb jij vroeger ook gedanst? Dan weet je vast nog wel hoe leuk dat altijd was. Altijd vrolijke mensen en een gezellige plek om mensen te ontmoeten. Dansles is meer dan bewegen of sport, het is een avondje uit. Dat was vroeger zo, maar dat is het nog steeds.

Dansschool Wesseling is in 2017 verhuist naar de Buitenwatersloot en daar is de grootste dansschool van Nederland gekomen. Met ca. 1.000 leerlingen is er altijd iets te doen en is het gezellig.

Waarom kom je niet weer op dansles? Er is altijd een geschikte les en als je geen (dans)partner hebt, helpen wij met zoeken.

Opnieuw beginnen is meestal de beste keuze, maar als je het nog steeds in de benen hebt is instromen op een hoger niveau ook mogelijk.

Heb je bij een andere dansschool gedanst? Ook dit is geen probleem. Onze dansdocenten helpen je om aan te sluiten bij onze lesmethode en -stof.

Wacht niet langer en stuur een bericht naar info@dansschool-wesseling.nl.

Kom eens lang en proef de sfeer!

Wil je eerst een keertje langs komen om de sfeer te proeven? Dat mag natuurlijk. Je mag komen kijken bij een les of bij het vrijdansen. Laat ons even weten wanneer je wilt komen, dan adviseren wij welk moment het beste is.

E-mail whatsapp