Danssport

Groepsles wedstrijddansen Ballroom & Latin

Op zaterdag ochtend hebben wij een groepsles voor wedstrijddansers, ook wel Sportdans les genoemd. Zij worden begeleid door onze eigen trainers en gastdocenten. Een groepsles bestaat uit een lecture en begeleid trainen.

De ene week wordt er Latin gedaan en de volgende week ballroom.

Als gastdocenten komen o.a. Euvgenia Parakhina, Ciccio Pecoraro, Jasmijn Pecoraro-van Jole, Lenny Gouwerok, Frank en Laura, Niels Didden en Gwyneth van Rijn.

Wil je meer weten over deze groepslessen, neem dan even contact met ons op per e-mail.

Privé-lessen voor wedstrijddansers

In onze school worden privé-lessen voor wedstrijddansers gegeven door verschillende trainers uit binnen- en buitenland. Voor een afspraak met een van deze trainers kunt u contact opnemen met bart@dansschool-wesseling.nl.

Voor zowel ballroom als latin kunt u een afspraak maken met Bart Wesseling, bart@dansschool-wesseling.nl. De prijzen van een privé-les variëren, afhankelijk van de docent.

Wedstrijdtraining

In onze prachtige locatie beschikken we over een zeer grote dansvloer. Deze vloer zal ook zeker gebruikt worden voor wedstrijden en wedstrijdtraining. Heb je interesse in trainen in Delft, meld je dan aan voor de Whatsapp groep.
We houden je dan op de hoogte van de trainingstijden, lectures en workshops.

Trainingen

Een training kost € 5 per persoon.
De training is voordeliger met een trainingskaart.
Een trainingskaart kan je aanvragen door het dit formulier in te vullen.

Houd deze website in de gaten, want er kunnen wijzigingen plaatsvinden. Alle wijzigingen worden via Whatsapp doorgegeven. Wil je aan de Whatsapp lijst toegevoegd worden, stuur dan een bericht naar 0152122720.

Overzicht - TRAINING
Overzicht - SPORTDANS
Sportdans Wedstrijddans
Wesseling Team
zaterdag 10:00-11:30
Betaling per les, € 12,50 per keer m.u.v. van gastdocenten
Startdatum: 31-08-2021
Categorie: Stijldansen
Seizoen: S20212022

Prinsenstad Trophy

In november organiseren wij een landelijke NADB wedstrijd. De beste dansparen uit Nederland komen naar Delft om aan deze wedstrijd deel te nemen. Er zijn verschillende categorieen op basis van niveau en leeftijd.

Deelnemers kunnen zich aanmelden via de website van de NADB.

Translate »