De versoepelingen gaan door: de dansschool gaat open

Door een daling van 30% ten opzichte van de piek in januari vindt het kabinet het verantwoord om de versoepelingen zoals die zijn aangekondigd door te zetten. Vanaf woensdag 19 mei kunnen de dansscholen weer onder voorwaarden open en worden de regels voor het buiten dansen versoepeld.
Op 5 juni staat de volgende versoepeling gepland. Deze versoepeling gaat door als de daling doorzet. Het kan zijn dat er eerder versoepelingen komen als de daling sneller gaat dan verwacht. Het kabinet kijkt wekelijks of dit mogelijk is.
Lesplanning
We hebben voor nu besloten om in ieder geval wekelijk tot en met 20 juli les te geven, m.u.v. de dansplaats lessen die stoppen in juni. Er zijn geen uitzonderingen, dus ook op pinksteren wordt er les gegeven. Na 20 juli worden er ook lessen gegeven, maar we gaan de komende week gebruiken om hier een goede indeling voor te maken. Uiteindelijk willen zoveel mogelijk lessen inhalen en dat is vooral voor de stijldanscursussen nog veel.Wees niet bang om te komen, omdat je niks meer weet. Iedereen heeft 6 maanden stil gezeten en we kunnen allemaal wel wat opfrissing gebruiken. Het komt allemaal goed.
Reserveren
Alleen voor de stijldansleerlingen is reserveren verplicht via mijn.dansschool-wesseling.nl. Mocht je problemen ondervinden met reserveren, stuur ons dan een whatsapp bericht of e-mail. Reserveer op tijd, want er mogen maximaal 30 mensen in een zaal.
Translate »