Digitale cursus

Normaal gesproken waren we deze maand weer met een nieuwe cursus Stijldansen begonnen. Helaas ziet het er naar uit dat we nog wel even in lockdown zitten. Dat betekent niet dat wij jullie geen dansles kunnen geven.

Uit veel onderzoek is gebleken dat bewegen heel erg goed is in deze crisistijd. Daarnaast is het al jaren bekend dat dansen een positieve invloed heeft bij het voorkomen van verschillende gezondheidsklachten. Om deze reden hebben wij onze Beginnerscursus Stijldansen opgenomen als een digitale cursus. Ook jij kan nu in de huiskamer mee doen met deze cursus.

In deze digitale cursus van 20 lessen leren wij jullie de basisbeginselen van het Stijldansen, niveau brons. In deze cursus komen 7 verschillende dansen aan bod met ieder een aantal leuke variaties. Met gebruik van onze Spotify speellijsten kan je na iedere les gaan oefenen op muziek. De cursus kan gebruikt worden door het hele gezin, een feestje in je eigen huis. De lessen zijn opgenomen als video’s en kunnen afgespeeld worden op het moment dat het jullie uitkomt.

Kijk voor meer informatie en voor het bestellen van de cursus op: https://www.dansschool-wesseling.nl/wp/product-categorie/digitale-cursus/

Translate ยป