Nieuwsberichten

Nieuwe cursussen in januari

In januari starten er weer nieuwe cursussen in stijldansen, argentijnse tango, lindyhop en salsa. Word ook lid en ervaar hoe leuk het is om te dansen. In de “corona tijd” is het wel van belang dat je inschrijft met een (vaste) partner. Klik hier voor het cursusschema.

Sinds juli is de dansschool open geweest en dankzij onze grote zalen en uitstekende ventilatie zijn er ...lees meer

Gratis proeflessen

In januari starten er nieuwe cursussen in Stijldansen, Argentijnse Tango, Lindyhop en Salsa. Iedere stijl heeft een eigen karakter en is ontzettend leuk om te doen. Het is heerlijk om iedere week weer een uurtje naar de dansschool te kunnen om te dansen. Kom dus van de bank en kom in beweging, je zult geen spijt hebben. In de periode vanaf 18 december worden ...lees meer

Mondkapjes plicht

Vanaf dinsdag 1 december geldt de mondkapjes plicht in publieke ruimtes en dat geldt ook voor dansscholen. Tijdens het dansen en als je zit aan een tafeltje mag het mondkapje af. Bij binnenkomst of als je bijvoorbeeld naar de toilet gaat moet het mondkapje op. Deze regels gelden voor iedereen van 13 jaar en ouder.

Tango Winter Workshops met Carlos en Mirella

Om de koude december maand te overbruggen, organiseren we op 4 verschillende dagen intensieve Tango workshops in December 2020! Elke workshop met zijn eigen thema, gehouden in de mooie, grote Dansschool Wesseling in Delft!

Inschrijven via: https://carlosymirella.com/tango-winter-workshops/

Deze workshops zijn alleen voor ervaren Argentijnse Tango dansers van het niveau Intermediate t/m Advanced.

Volwassenen mogen weer dansen

Vanaf donderdag 19 november gaan we weer opstarten met de danslessen voor volwassenen. In de afgelopen 2 weken mochten zij niet naar de dansschool komen en hebben wij deels online lessen gegeven. Gelukkig is er nu weer een versoepeling en mogen we terug naar de situatie van voor 4 november.

Tot 19 november geen les voor volwassenen

Tijdens de persconferentie van 3 november is duidelijk geworden dat groepslessen voor volwassenen (18 jaar en ouder) verboden zijn. Dat betekent dat wij tot 19 november geen Stijldansen, Salsa, Argentijnse tango en Lindyhop kunnen geven. Hetzelfde geldt voor de solo dansstijlen als Hip Hop, Commercial, Zumba, Modern Jazz, etc. Jeugdlessen tot en met 17 jaar gaan wel gewoon door.

Wij zullen ook het vrijdansen, ...lees meer

Instromen

Heeft u al eerder gedanst bij ons of bij een andere dansschool? Dan kunnen wij u adviseren welke cursus voor u het beste geschikt. Neem in ieder geval even contact om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Iedere dansschool werkt me een eigen lesprogramma en daarom is het soms even zoeken waar u bij ons kunt aansluiten. Vaak moeten we dat uittesten door een ...lees meer

Jeugd Fonds

Jouw zoon of dochter wil op dansles. Maar je hebt geen idee waar je het geld vandaan moet halen. Misschien kan het Jeugdcultuurfonds helpen! Het Jeugdcultuurfonds betaalt het lesgeld tot een maximum van € 450 per kind, per cursusjaar voor kinderen van 4-18 jaar uit gezinnen waar thuis geen geld is voor lessen. Het bedrag kan in jouw gemeente afwijken omdat een aantal gemeenten ...lees meer

Dansscholen zijn open

Ondanks alle beperkingen in deze Corona crisis zijn de dansscholen nog open. Dansen wordt als sport gezien en bewegen is heel belangrijk voor de gezondheid.

Uiteraard zijn er in de dansschool ook beperkingen. Dit de belangrijkste punten voor ons:

  • Jongeren onder de 18 jaar mogen dansen zonder afstand te houden. 
  • Vanaf 18 jaar geldt de 1,5 meter afstandsregel behalve bij partners.
  • Heb je ...lees meer
Translate »