AGENDA


DANSCAFE VRIJDANSEN (STIJLDANSEN)
29 SEP VRIJDAG  20.30-23.00 UUR
LINDYHOP SWINGPARTY
30 SEP ZATERDAG  20.30-00.30 UUR
DANSEN VOOR SENIOREN
5 OKT DONDERDAG  13.30-16.00 UUR
Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/agenda voor de complete agenda.
 
Adres
Buitenwatersloot 327, Delft

Telefoon 015-2122720 (algemeen)
 06-15058545

Gratis proeflessen

Deze week gaat een groot deel van onze cursussen beginnen. Bij de meeste cursussen is het mogelijk om de eerste les als proefles mee te doen. Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/proeflessen en meld je gratis aan.

Instromen

Heeft u al eerder gedanst bij ons of bij een andere dansschool? Dan kunnen wij u adviseren welke cursus voor u het beste geschikt. Als u meer dan 3 seizoenen gedanst heeft en alle 10 dansen geleerd heeft, dan is de Trendclub een goede keuze. Neem in ieder geval even contact om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Begin de dag met Yoga of Pilates

Vanaf september starten wij met een cursus Yoga en Pilates op de donderochtend. Begin de dag goed met een heerlijke workout onderleiding van Tania Christina. 

Dansen voor Senioren

U bent nooit te oud om te dansen. Veel van onze leerlingen zijn al de pensioenleeftijd gepasseerd. Zij blijven vitaal door te bewegen over de dansvloer. Ons cursusaanbod vindt u op www.dansschool-wesseling.nl/20172018.

In de maanden oktober t/m maart (tot Pasen) wordt er op donderdag een gezellige dansmiddag georganiseerd voor senioren. Er wordt aan stijldansen gedaan en er worden oude dansen en line dansen gedaan. Gezelig met een hapje en een drankje.

Donderdag 13.30-16.00 uur
Dansschool Wesseling
Buitenwatersloot 327 Delft
4 euro per persoon
Gratis parkeren en naast bushalte 

Dansschool Wesseling officiëel geopend

Op zaterdag 3 juni is de nieuwe dansschool van de familie Wesseling officieel geopend. Wethouder Ferry Förster hield een toespraak en benadrukte het belang van Dansschool Wesseling in Delft. Het is niet alleen de plek om dansen te leren, maar ook een ontmoetingsplaats. Het rode lint werd door Loek Wesseling sr en Rita Slob doorgeknipt (zie foto). Veel Delftenaren hebben van dit duo les gehad. Burgemeester Bijsterveld was ook aanwezig. Zij en de wethouder hebben ook een dansje gewaagd op de prachtige dansvloer van het nieuwe danspaleis. Want daar is iedereen het wel over eens, Het is werkelijk prachtig geworden. Het openingsbal was uitverkocht en het werd een groot feest. De avond werd nog extra bijzonder door grandioos optreden door Wereldkampioenen Neil en Katya Jones uit Engeland. Neil heeft 8 jaar bij Dansschool Wesseling gedanst en benadrukte in zijn dankwoorden het belang van de familie Wesseling voor zijn carriere. Hij zei ook dat hij nergens in de wereld zo'n mooie dansschool had gezien.

Eigenaren Bart en Jascha Wesseling zijn enorm opgelucht dat het u eindelijk gelukt is. Tijdens het openingsbal is veel een last van hun schouders gevallen.

 

 

Ciccio en Jasmijn weer kampioen van Nederland

Afgelopen zondag zijn Ciccio en Jasmijn voor de 4e keer op rij Nederlands Kampioen geworden. Onlangs hebben zij besloten om zich bij ons wedstrijdteam aan te sluiten en daarom zijn wij heel trots dat zij de titel mee naar huis nemen. 

MEER DAN 15 DANSSTIJLEN

IN SEPTEMBER GAAN ALLE NIEUWE CURSUSSEN VAN START. ER ZIJN CURSUSSEN VOOR PEUTERS VANAF 2 JAAR TOT EN MET SENIOREN. ER WORDT LESGEGEVEN IN MEER 15 VERSCHILLENDE DANSTIJLEN. KIJK OP WWW,DANSSCHOOL-WESSELING.NL/20172018 VOOR HET AANBOD.

 

Dansplaats Delft is een onderdeel van Dansschool Wesseling met cursussen in Peuterdans, Kleuterdans, Modern, Hip Hop, Streetdance, Modern Jazz, Musical Jazz en meer.

OPENINGSDANSGaan jullie binnenkort trouwen en wil je nog een leuke en unieke openingsdans leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij maken een prachtige openingsdans voor jullie op maat.

 

 

Inschrijven voor een cursus

Via de website kunt u 24 uur per dag inschrijven.

Openingstijden Buitenwatersloot:
Overdag zijn wij geopend op afspraak. Via www.dansschool-wesseling.nl/contact kunt u een afspraak maken.

Op de volgende dagen en tijden kunt u binnen komen voor informatie en inschrijven.
Zondag 19.00-22.45 uur
Dinsdag 19.00-22.45 uur
Woensdag 19.00-21.30 uur
Tijdens het vrijdansen (zie agenda)

Overdag zijn wij beperkt open. Meestal zijn wij in de ochtend aanwezig.

Als wij niet bereikbaar zijn dan kunt u ons mailen of whatsappen. Gebruik hiervoor nummer 06-15058545.

U kunt dan langskomen voor informatie en inschrijven. U kunt ons mailen op info@dansschool-wesseling.nl. U krijgt binnen een dag antwoord..

Informatie over proeflessen vindt u hier.
Er zijn danscursussen voor alle leeftijdscategorieën.

Parkeren
Wij beschikken over een eigen parkeerterrein met ruimte voor ca. 60 auto's. U kunt hier gratis parkeren.

Betalingsregeling
Bij het inschrijven voor een cursus kunt u bij veel cursussen aangeven of u in een keer of in termijnen wilt betalen. Voor het betalen in termijnen worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Geen danspartner
Voor een paren danscursus moet u samen met een danspartner inschrijven. Heeft u geen danspartner, vul dan het danspartner gezocht formulier in. 


Uw zoon of dochter wil op dansles. Maar u heeft geen idee waar u het geld vandaan moet halen. Misschien kan het Jeugdcultuurfonds helpen! Het Jeugdcultuurfonds betaalt het lesgeld tot een maximum van € 450 per kind, per cursusjaar voor kinderen van 4-18 jaar uit gezinnen waar thuis geen geld is voor lessen. Het bedrag kan in uw gemeente afwijken omdat een aantal gemeenten eigen spelregels heeft. Als dat zo is, vindt u ze op de pagina van het fonds bij u in de buurt. Wil het kind liever sporten? Kijk dan vooral even op de site van het Jeugd cultuurfonds!

‘Schaam je niet,’ zegt de moeder van Ralf in het filmpje.’Iedereen kan in die situatie komen. Doe het voor je kind.’

Uitagenda

Download onze agenda voor de maand september
Klik hier

De uitagenda is mede mogelijk gemaakt door sponsoring van:
Home & Garden Resort
Foodiamo
Primi Cuccina Italiana
De Smaakboutique
Yvette van Zon Schoonheidsspecialiste & Medisch Pedicure
Hotel de Koophandel
Hotel de Plataan
Hotel Johannes Vermeer
Hotel De Emauspoort
Rozema Verhuurbedrijf
Signed Reclamemakers

© Bart Wesseling design 2015