Prive-les

Tijdens een privé-les krijgt u exclusief les van een van onze docenten. U heeft de volledige aandacht van de docent. Een privé-les duurt 45 minuten en wordt ingepland in samenspraak met de docent. Een prive-les kost € 45 per paar. Privé-lessen worden geboekt voor de volgende meestvoorkomende redenen:

  • Voor het leren van een Openingsdans voor de bruiloft;
  • Als cadeau voor uw partner;
  • Voor het inhalen van gemiste lesstof door vakantie of blessures;
  • Voor het extra bijwerken van geleerde lesstof en extra aandacht voor techniek;
  • Voor wedstrijddansers ter voorbereiding op wedstrijden;

Met het formulier hieronder kunt u meer informatie opvragen en wordt er direct een afspraak gemaakt. U kunt ook contact opnemen via e-mail of Whatsapp.

Leer de Openingsdans

Trouwen is een unieke gebeurtenis in jullie leven. Een speciaal moment tijdens jullie trouwdag is de openingsdans. Het is het moment om te stralen en te dansen terwijl alle ogen op jullie gericht zijn. Dansschool Wesseling is gespecialiseerd in het begeleiden van bruidsparen bij het instuderen van de openingsdans. Jaarlijks komen er meer dan 60 bruidsparen bij ons om een openingsdans te leren. In feite is alles mogelijk, bijvoorbeeld eenvoudig een foxtrot, Dirty Dancing, een dans op jullie favoriete liedje, een complete show of een medley van verschillende dansen. Wij helpen jullie bij de keuze van de juiste muziek en dans.

Prive-lessen
De meeste bruidsparen nemen privé-les. Met een privé-les heeft de docent alle aandacht voor jullie en kan er gewerkt worden aan jullie eigen openingsdans. Houd rekening met 4 of 5 privé-lessen om een openingsdans te leren. Een prive-les kost € 45 (vanaf 1 januari wordt de prijs verhoogd naar € 50). 

Kinderfeestjes

Voor kinderen vanaf 4 jaar is het mogelijk om kinderfeestjes bij ons te organiseren. Zij krijgen dan een uur dansles met een korte pauze voor limonade en snoep. Er zijn verschillende dansstijlen mogelijk. Meisjes vinden Streetdance of Modern Jazz vaak leuk, voor jongen is Hip Hop of Breakdance weer meer geschikt.

Een kinderfeestje incl. dansles, limonade en snoep kost € 7,50 per kind met een minimum van € 90. Wilt u langer dan een uur van onze zaal gebruik maken, dan kunt u voor € 35 per uur een zaal gebruiken.

Het is altijd leuk om de ouders van de kinderen af te laten halen bij de dansschool. Als zij 10 minuten voor het einde komen, kunnen de kinderen een optreden geven. Anders is het leuk om een filmpje te maken en dit met de ouders te delen.

Stuur een e-mail of whatsapp bericht om te informeren naar de mogelijkheden. Om er zeker van te zijn of het mogelijk is om het kinderfeestje te organiseren, moeten wij navragen of er een docent beschikbaar.