Vakanties en lesplanning

In principe geven wij geen lessen in schoolvakanties of tijdens feestdagen. In uitzonderlijke gevallen wijken we hiervan af. Op www.dansschool-wesseling.nl/vakanties vind je alle informatie.

In de Whatsapp groepen en via onze mailing wordt er altijd tijdig aangegeven wanneer er geen les is.

Video materiaal

Van de meeste lessen worden er video opnames gemaakt. Het is daarom niet toegestaan om te filmen, tenzij de docent(en) aangeven dat het mag. Bij het Stijldansen worden de video’s gedeeld via mijn.dansschool-wesseling.nl en bij de overige lessen in de whatsapp groepen.

Extra oefenen

Voor het Stijldansen wordt er iedere week vrijdansen georganiseerd op zondag van 20.30-23.00 uur. Voor Senioren is er ook een dansmiddag op donderdag van 13.30-16.00 uur (oktober t/m april). Voor Salsa, Argentijnse Tango en Lindy Hop wordt er regelmatig een dansfeest georganiseerd. Voor informatie kijk je op www.dansschool-wesseling.nl/agenda.

Administratie

Het lesgeld wordt maandelijks afgeschreven of gefactureerd. Dit gebeurt meestal in de eerste week van de maand. Heb je nog geen factuur ontvangen en is er nog niks afgeschreven? Neem dan even contact op, zodat wij kunnen controleren of er iets verkeerd gaat. In mijn.dansschool-wesseling.nl kan je alle facturen terugvinden. Vragen over betalingen kan je het beste sturen naar administratie@danschool-wesseling.nl.

Communicatie

Heb je vragen of wil je iets melden? Dan is communicatie via whatsapp of e-mail voor ons het makkelijkst. Telefonisch zijn wij meestal niet bereikbaar.

Horeca

Wij vinden het heel gezellig als jullie voor of na de les nog een drankje nuttigen. Er is altijd wel een bar geopend (zaal 1 of 2). Let wel op dat wij alleen PIN betalingen accepteren.

Berichten toestaan OK Nee bedankt