Dansschool Wesseling Introduceert Allround Danslessen voor Kinderen en Jongeren

Dansschool Wesseling, bekend als de dansschool in de regio, kondigt met trots nieuwe lessen aan na inspiratie van het populaire TV-programma “Project Dans”. Deze speciale lessen zijn ontworpen voor kinderen vanaf 7 jaar en jongeren vanaf 12 jaar, met als doel hen op te leiden tot veelzijdige Allround dansers.

Bart Wesseling, eigenaar van de dansschool, deelde zijn gedachten over de aanleiding van deze nieuwe aanpak: “Het concept van het TV-programma op NPO1 heeft ons doen inzien dat er ruimte is om onze leerlingen breder op te leiden. Normaal gesproken specialiseren we ons in specifieke dansstijlen, maar nu willen we onze leerlingen transformeren tot echte Allround dansers.”

Om deze unieke lessen te verzorgen, heeft Dansschool Wesseling een getalenteerde jonge docente aangetrokken. Zij is afgestudeerd aan het Albeda Danscollege, waar studenten worden opgeleid als Allround instructeurs.  Geïnteresseerden kunnen altijd een gratis proefles volgen om kennis te maken met deze vernieuwende danservaring.

Vind jij dansen leuk en kan je niet kiezen welke dansstijl je wilt doen? Dan is Allround Dance echt iets voor jou. Onze docent Gladys Victoria leert je verschillende dansstijlen. 

allround dance

Alle lessen worden in Delft gegeven:
Buitenwatersloot 327, 2614GS Delft

Nieuwe cursussen

Lopende cursussen

Berichten toestaan OK Nee bedankt