Dansschool Wesseling is al meer dan 80 jaar een begrip in Nederland. In 2017 is een nieuwe dansschool geopend met de grootste danszaal van Nederland. In totaal zijn er 3 zalen waar wij lesgeven in meer dan 15 verschillende dansstijlen. Er zijn lessen voor alle leeftijden en niveau’s.

Dansschool Wesseling in Delft is centraal gelegen tussen de gemeenten Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Rotterdam, het Westland, Den Hoorn, De Lier, Schipluiden, Pijnacker en Delfgauw. Eenvoudig te bereiken via de A4 en A13 of met het openbaar vervoer. Wij beschikken over een eigen parkeerplaats, waar je gratis kan parkeren.

In onze dansschool werken ca. 20 dansdocenten die gespecialiseerd zijn in de dansstijl die zij lesgeven. Er wordt o.a. les gegeven in Stijldansen (Ballroom & Latin), Salsa, Argentijnse Tango, Lindy Hop, Hip Hop, Streetdance, Modern Jazz, Ballet, Commercial, Afro Dance en Kleuter dans. Meer informatie over de verschillende danscursussen vind je hier.

Dansschool Wesseling is ook de plek om een avondje uit te gaan. Wij organiseren dansfeesten in o.a. stijldansen, salsa, bachata, zouk, kizomba, lindy hop en argentijnse tango. Op www.dansschool-wesseling.nl/agenda vind je onze uitagenda.

Berichten toestaan OK Nee bedankt