Vrienden van Dansschool Wesseling

Stichting Vrienden van Dansschool Wesseling
kvk-nummer: 63785056

Op 7 juli 2015 is stichting ‘Vrienden van Dansschool Wesseling’ opgericht met een akte bij de notaris. In de eerste plaats om mensen de mogelijkheid te bieden om Dansschool Wesseling te steunen bij het verwezenlijken van onze nieuwe locatie. Door donaties van onze ‘vrienden’ is een groot deel van onze dansvloer gefinancierd. De stichting heeft ook geld ingezameld voor schoolprojecten waardoor wij met hulp van donateurs en Fonds 1818 op heel veel scholen dansles hebben kunnen geven.
Corona crisis
In 2019 werd de wereld opgeschikt door het Corona virus met grote gevolgen voor heel veel mensen en bedrijven. Hoewel het einde in zicht lijkt is het nog steeds crisis en heeft onze dansschool te maken met hele zware tijden. Door lockdowns en andere beperkingen hebben wij dit afgelopen jaar een heel groot deel van onze omzet zijn verdwijnen. Juist na het openen van onze nieuwe locatie in 2017 en de sterke groei die wij hebben gemaakt, komt dit hard aan. Dankzij de steun van onze leerlingen en de coulance van onze huurbaas redden wij het wel, maar er is zeker schade aangericht. Wij zijn ervan overtuigd dat wij na deze crisis weer heel veel nieuwe leerlingen mogen verwelkomen.
Help ons en doneer
Als je de behoefte hebt om ons te steunen en doormiddel van een donatie een bijdrage wilt leveren aan het herstel, dan kan dat. Stichting Vrienden van Dansschool Wesseling beheert de donaties en het geld wordt alleen besteedt aan projecten die ervoor kunnen zorgen dat meer mensen kunnen en gaan dansen. Dit zal er uiteindelijk voor zorgen dat de dansschool meer leerlingen krijgt en kan blijven groeien.

[doneren_met_mollie]